Συλλήψεις παράνομων αλλοδαπών στην Πάτρα –

Συλλήψεις παράνομων αλλοδαπών στην Πάτρα – Συλλήψεις παράνομων αλλοδαπών στην Κάλυμνο – Διακομιδή ασθενούς

 

Στη σύλληψη τριών (03) συνολικά αλλοδαπών προέβησαν, απογευματινές ώρες χθες, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας.

Συγκεκριμένα, οι ανωτέρω σε ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν από στελέχη του Τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών στον επιβατικό σταθμό του νότιου λιμένα Πατρών, πριν την επιβίβασή τους σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοία με προορισμό το εξωτερικό, κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί τις προανακρίσεις, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω έγγραφα.

 

*****

 

Στη σύλληψη επτά (07) αλλοδαπών προέβησαν, βραδινές ώρες χθες, στελέχη του Λιμεναρχείου Καλύμνου.

Συγκεκριμένα, οι ανωτέρω σε ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν στο λιμένα Καλύμνου από στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής, διαπιστώθηκε ότι πέντε (05) εκ των ανωτέρω κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, ένας στερούνταν εγγράφων και ένας διευκόλυνε τους υπόλοιπους για την αγορά ακτοπλοϊκών εισιτηρίων προκειμένου μετακινηθούν στο εσωτερικό της χώρας.

Από το Λιμεναρχείο Καλύμνου που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω έγγραφα.

 

*****

 

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθη, βραδινές ώρες χθες, από το λιμενίσκο Κουκουναρίων Σκιάθου στο λιμένα Βόλου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ ''ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΡΩΣΟΣ'' Ν. Σκιάθου 158, βρέφος, το οποίο έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL