Έκτακτη προσέγγιση Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου για αποβίβαση ασθενούς στην Κέρκυρα

Έκτακτη προσέγγιση Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου για αποβίβαση ασθενούς στην Κέρκυρα - Σύλληψη για ναρκωτικά στη Μυτιλήνη - Συλλήψεις παράνομων μεταναστών στην Πάτρα - Μεταφορά ασθενούς  

Ενημερώθηκε, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Κέρκυρας, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ «ELLIT» σημαίας Κύπρου, το οποίο εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από Ηγουμενίτσα για Πρίντεζι Ιταλίας, ότι πρόκειται να προσεγγίσει εκτάκτως το λιμάνι της Κέρκυρας και να αποβιβάσει 56χρονο αλλοδαπό ασθενή, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Ο εν λόγω ασθενής μεταφέρθηκε από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γ.Ν.Ν. Κέρκυρας, ενώ το Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο απέπλευσε για τη συνέχιση του δρομολογίου του.

============================

Συνελήφθη, βραδινές ώρες χθες, στο λιμάνι της Μυτιλήνης, από προσωπικό της Λιμενικής Αρχής, μετά την αποβίβασή του από Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο, 19χρονος, ο οποίος κατείχε δύο (02) πλαστικές συσκευασίες περιέχουσες φυτικά αποσπάσματα κάνναβης, συνολικού βάρους 8,00 γραμμαρίων. 

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Μυτιλήνης, που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν οι ανωτέρω ναρκωτικές ουσίες. 

============================

Συνελήφθησαν, απογευματινές ώρες χθες, από προσωπικό της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών / Τμήμα Αλλοδαπών, σε δύο περιστατικά, στον επιβατικό σταθμό του νέου λιμένα Πατρών, πριν την επιβίβασή τους σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοία με προορισμό την Ιταλία δύο (02) αλλοδαποί, διότι κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.

Επίσης, συνελήφθη βραδινές ώρες χθες, από προσωπικό της Λιμενικής Αρχής, στον επιβατικό σταθμό του νότιου λιμένα Πατρών, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε άτομα που επρόκειτο να επιβιβασθούν σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο, με προορισμό την Ιταλία, 24χρονος αλλοδαπός, ο οποίος κατείχε και επέδειξε ταξιδιωτικά έγγραφα άλλου προσώπου, με σκοπό την παράνομη έξοδό του από την χώρα.

Προανακρίσεις, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργούνται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας, ενώ κατασχέθηκαν τα ανωτέρω πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, καθώς και ένα (01) τηλέφωνο. 

============================

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής μεταφέρθηκε, βραδινές ώρες χθες, από το λιμάνι της Τήνου στο λιμάνι της Σύρου με το Ε/Γ–Τ/Ρ «ΔΗΛΟΣ ΕΞΠΡΕΣ» Ν.Π. 10032 40χρονος, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL