Συλλήψεις αλλοδαπών στην Πάτρα – Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό στο Ηράκλειο –

  Συλλήψεις αλλοδαπών στην Πάτρα – Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό στο Ηράκλειο – Διακομιδή ασθενούς
 
Στη σύλληψη πέντε (05) αλλοδαπών προέβησαν, βραδινές ώρες χθες, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας.
Συγκεκριμένα, κατόπιν ελέγχου που πραγματοποιήθηκε από προσωπικό του Τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, στον επιβατικό σταθμό του νότιου λιμένα Πατρών, πριν την επιβίβασή των ανωτέρω σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο, οι τέσσερις εξ αυτών κατελήφθησαν να αποπειρώνται να εξέλθουν παράνομα από τη χώρα με την άμεση συνέργεια του πέμπτου, ο οποίος θα τους συνόδευε και θα ταξίδευε μαζί τους, επιδεικνύοντας πλαστά ή άλλου προσώπου ταξιδιωτικά έγγραφα.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε τα εν λόγω έγγραφα.
Επίσης, στη σύλληψη ενός 32χρονου αλλοδαπού προέβησαν, βραδινές ώρες χθες, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας.
Συγκεκριμένα, ο ανωτέρω, κατόπιν ελέγχου που πραγματοποιήθηκε από προσωπικό του Τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, στον επιβατικό σταθμό του νότιου λιμένα Πατρών, πριν την επιβίβασή του σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό το εξωτερικό, κατείχε και επέδειξε πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο, με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το ανωτέρω έγγραφο.
 
*****
Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, επί της πλατείας Κουντουριώτη στο Ηράκλειο, όταν Ι.Χ.Ε. όχημα με οδηγό μία 28χρονη παρέσυρε δίκυκλο με οδηγό έναν 40χρονο, με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό του.
Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου για παροχή πρώτων βοηθειών, απ' όπου εξήλθε αυθημερόν.
Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.
 
*****
Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθη, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από το λιμένα Αλόννησου στο λιμένα Βόλου, με το Ε/Π-Τ/Ρ “ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ” Ν.Π.10001, 11χρονος, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης. 
Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL