Τραυματισμός επιβάτη σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο στην Χίο

Τραυματισμός επιβάτη σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο στην Χίο - Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό στην Πρέβεζα – Μεταφορά ασθενούς

Πρωινές ώρες σήμερα, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Χίου, από το Α’ Λιμενικό Τμήμα του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, ότι σύμφωνα με ημερολογιακή εγγραφή του Πλοιάρχου του Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου «ΝΗΣΟΣ ΧΙΟΣ» Ν.Π. 10883, το οποίο εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από Χίο προς Πειραιά, 68χρονος επιβάτης τραυματίστηκε κατά την επιβίβασή του στο πλοίο με αναπηρικό αμαξίδιο, συνοδευόμενος από θαλαμηπόλο, έπεσαν από την σκάλα επιβίβασης.

Με τον κατάπλου του Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου στο λιμάνι του Πειραιά ο τραυματίας διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο «ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ» για παροχή ιατρικής περίθαλψης από όπου και εξήλθε.   

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χίου.

======================

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, στη χερσαία ζώνη λιμένα Πρέβεζας, επί της οδού Σπηλιάδου, όταν Ι.Χ.Ε. με οδηγό 41χρονο, ο οποίος κινούνταν επί της ανωτέρω οδού σταμάτησε για να παρκάρει, με αποτέλεσμα δίκυκλο όχημα με οδηγό 27χρονη, το οποίο κινούνταν στην ίδια κατεύθυνση να ξεφύγει της πορείας του.

Αποτέλεσμα ήταν η πτώση και ο τραυματισμός της 27χρονης, η οποία διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα στο Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Πρέβεζας. 

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Πρέβεζας.

======================

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, μεταφέρθηκε απογευματινές ώρες σήμερα, από το λιμάνι της Νάξου στο λιμάνι της Σύρου, με το Ε/Γ–Α/Ψ «ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ» Ν.Ν. 53, 25χρονος, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

 

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL