Σύλληψη για ναρκωτικά στην Αθήνα από στελέχη του Κ.Λ.Ραφήνας

Σύλληψη για ναρκωτικά στην Αθήνα από στελέχη του Κ.Λ.Ραφήνας – Απαγόρευση απόπλου στο Ε/Γ-Ο/Γ «ΑΚΟΥΑ ΜΑΡΙΑ» στο Λαύριο – Συνέχεια ενημέρωσης για την εξάρθρωση οργανωμένου κυκλώματος διακίνησης και εμπορίας ναρκωτικών ουσιών στην Κέρκυρα την 02/11/2011 – Σύλληψη παράνομου μετανάστη και αλλοδαπού συνεργού στην Πάτρα

Συνελήφθη, απογευματινές ώρες σήμερα, ύστερα από αξιοποίηση πληροφοριών, από στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ραφήνας 32χρονος αλλοδαπός.

Συγκεκριμένα, σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του 32χρονου αλλοδαπού στην Αθήνα (Α.Πατήσια) βρέθηκαν και κατασχέθηκαν α) μία νάιλον συσκευασία με ποσότητα ναρκωτικής ουσίας (ηρωίνη) μικτού βάρους 75 γραμμαρίων, β) χρηματικό ποσό πέντε χιλιάδων εννιακοσίων πενήντα (5.950,00) ευρώ, γ) τρεις (03) συσκευές κινητής τηλεφωνίας, δ) μία γυάλινη πίπα και ε) δώδεκα (12) νάιλον συσκευασίες επιμερισμού ναρκωτικών ουσιών.

Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ραφήνας.      

Φωτογραφικό υλικό επισυνάπτεται.

===================

Μετά από ανώνυμη καταγγελία, που περιήλθε στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Λαυρίου, μεσημβρινές ώρες σήμερα, διενεργήθηκε στοχευόμενη επιθεώρηση από το Τοπικό Κλιμάκιο Επιθεώρησης Πλοίων στο Ε/Γ-Ο/Γ «ΑΚΟΥΑ ΜΑΡΙΑ» Ν.Π.9465, όπου και διαπιστώθηκε εξωτερικά στο έλασμα της μάσκας τρύπα μήκους ενός μέτρου και ογδόντα εκατοστών περίπου και πλάτους μισού μέτρου περίπου.

Η ανωτέρω τρύπα είναι ανοιγμένη στον κενό χώρο στοιβάσεως της αλυσίδας της δεξιάς άγκυρας περίπου δύο μέτρα από την ίσαλο.   

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Λαυρίου, που διενεργεί την προανάκριση, απαγορεύτηκε ο απόπλους του «ΑΚΟΥΑ ΜΑΡΙΑ» μέχρι οριστικής αποκατάστασης της βλάβης και προσκόμισης πιστοποιητικού διατήρησης κλάσης από τον Νηογνώμονα που το παρακολουθεί.

===================

Συνέχεια ενημέρωσης:

Οι πέντε συλληφθέντες προσήχθησαν σήμερα ενώπιον του κ. Ανακριτή Κέρκυρας, όπου και απολογήθηκαν. Στη συνέχεια για τους δύο βαθμοφόρους του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. καθώς και για τους αλλοδαπούς ηλικίας 22 και 29 ετών εκδόθηκαν εντάλματα προσωρινής κράτησής τους, ενώ ο 35χρονος αλλοδαπός αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.     

===================

Συνελήφθη, απογευματινές ώρες χθες, στο σταθμό υποδοχής του νότιου λιμένα Πατρών, από προσωπικό της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας, πριν την επιβίβασή του σε Ε/Γ–Ο/Γ πλοίο με προορισμό την Ιταλία, 59χρονος αλλοδαπός διότι παρείχε άμεση συνέργεια συνοδεύοντας έναν 27χρονο αλλοδαπό, που κατείχε και επέδειξε πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα, ο οποίος επίσης συνελήφθη.

Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας.

 

 

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL