Εισροή υδάτων σε Α/Κ σκάφος στην Επανομή

Εισροή υδάτων σε Α/Κ σκάφος στην Επανομή – Σύλληψη αλλοδαπού διακινητή και παράνομων μεταναστών στην Ηγουμενίτσα – Συλλήψεις παράνομων μεταναστών στην Πάτρα – Μεταφορά ασθενούς

Απογευματινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Νέας Μηχανιώνας, ενημερώθηκε για περιστατικό εισροής υδάτων στο μηχανοστάσιο του Α/Κ σκάφους (μηχανότρατα) «ΑΓΓΕΛΟΣ» Ν.Θ. 556, με πέντε (05) επιβαίνοντες, ενώ έπλεε 4 ν.μ. νοτιοδυτικά της Επανομής.

Άμεσα στο σημείο έσπευσαν πλωτό περιπολικό Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής καθώς και τα Α/Κ σκάφη «ΚΑΠΕΤΑΝ ΓΙΩΡΓΗΣ» Ν.Θ. 526, «ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ ΙΙ» Ν.Θ. 784, «ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΕΙΡΗΝΗ» Ν.Θ. 467, «ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΣ» Ν.Θ. 294 και «ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ» Ν.Θ. 566.

Από το συμβάν δεν προκλήθηκε τραυματισμός και δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση, ενώ η εισροή υδάτων περιορίστηκε με ίδια μέσα απάντλησης.

Το Α/Κ «ΑΓΓΕΛΟΣ», συνοδεία πλωτού περιπολικού Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ. , προσέδεσε με ασφάλεια στο αλιευτικό καταφύγιο της Νέας Μηχανιώνας.

Από το Α’ Λιμενικό Τμήμα Νέας Μηχανιώνας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης, που διενεργεί την προανάκριση, απαγορεύτηκε ο απόπλους του σκάφους μέχρι να αποκατασταθεί η βλάβη και να προσκομισθεί βεβαιωτικό  αξιοπλοΐας.

=====================

Συνελήφθη, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, εντός του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, από προσωπικό της Ασφάλειας, 33χρονος αλλοδαπός οδηγός Ι.Χ.Ε. οχήματος, διότι διαπιστώθηκε να μεταφέρει τρεις (03) αλλοδαπούς (1 γυναίκα και 2 ανήλικα τέκνα), που κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα, οι οποίοι επίσης συνελήφθησαν.

Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας, ενώ το όχημα κατασχέθηκε.

=====================

Συνελήφθησαν, μεσημβρινές ώρες χθες, σε χώρο στάθμευσης του Νότιου λιμένα Πατρών, από προσωπικό του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών, τριάντα πέντε (35) αλλοδαποί, διότι εντοπίσθηκαν πρόχειρα κρυμμένοι εντός του χώρου επικαθήμενου φορτηγού οχήματος, χωρίς  νόμιμα έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.

Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας.

=====================

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, μεταφέρθηκε βραδινές ώρες χθες, από το λιμάνι της Ζακύνθου στο λιμάνι της Κυλλήνης, με πλωτό περιπολικό Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ., 21χρονος αλλοδαπός, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL