Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό στην Ζάκυνθο – Συλλήψεις αλλοδαπών στην Ηγουμενίτσα – Κράτηση Φ/Γ πλοίου στην Καλαμάτα – Διακομιδή ασθενούς

Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό στην Ζάκυνθο – Συλλήψεις αλλοδαπών στην Ηγουμενίτσα – Κράτηση Φ/Γ πλοίου στην  Καλαμάτα – Διακομιδή ασθενούς
 
Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε, βραδινές ώρες χθες, επί της οδού Κ. Λομβάρδου Ζακύνθου, όταν  Ι.Χ.Ε. όχημα που οδηγούσε 39χρονη, συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με δίκυκλο όχημα που οδηγούσε 34χρονος. 
Από τη σύγκρουση προκλήθηκε ο τραυματισμός του 34χρονου, ο οποίος διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Ζακύνθου, για την παροχή των πρώτων βοηθειών, όπου παραμένει νοσηλευόμενος.     
Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Ζακύνθου.
 
*****
 
Στη σύλληψη τεσσάρων (04) αλλοδαπών προέβησαν, βραδινές ώρες χθες, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας.
Συγκεκριμένα, οι ανωτέρω κατόπιν ελέγχου που πραγματοποιήθηκε από στελέχη του γραφείου Ασφάλειας της οικείας Λιμενικής Αρχής, στον επιβατικό σταθμό λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, κατείχαν και επέδειξαν ταξιδιωτικά έγγραφα που ανήκουν σε άλλα πρόσωπα, με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω έγγραφα.
 
*****
 
Το μέτρο της κράτησης επιβλήθηκε στο M/V ''ΕΚΜΕΝ'' σημαίας Παναμά, βραδινές ώρες χθες, κατόπιν διενέργειας επιθεώρησης στο πλαίσιο του PARIS MOU, ενώ από τη Λιμενική Αρχή Καλαμάτας κινήθηκε η διαδικασία επιβολής διοικητικών κυρώσεων.
 
*****
 
Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθη, βραδινές ώρες χθες, από το λιμένα Πάτμου στο λιμένα Πυθαγορείου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ ''ΔΕΛΦΙΝΙ'' Ν. Λέρου 56, 33χρονος, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.
Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL