Ανεύρεση σορού 20χρονου αγνοούμενου στη Ρόδο – Θάνατος αλλοδαπού στη Ζέα – Διακομιδές ασθενών

Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ρόδου, για εντοπισμό Ι.Χ.Ε. οχήματος με έναν επιβαίνοντα, στη θαλάσσια περιοχή «ΚΑΜΕΙΡΟΥ ΣΚΑΛΑΣ» ν. Ρόδου δέκα (10) μέτρα περίπου από την προβλήτα και σε βάθος επτά (07) μέτρων, από ιδιώτη δύτη.
Άμεσα ενημερώθηκε το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης και στο σημείο μετέβησαν στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής με δύο (02) περιπολικά οχήματα καθώς και σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ..
Από τρεις (03) ιδιώτες δύτες ανασύρθηκε η σορός 20χρονου,  ο οποίος αγνοείτο από πρωινές ώρες της 13/12/2017 και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου για  διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.
Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Ρόδου, ενώ το Ι.Χ.Ε. όχημα ανελκύστηκε από γερανοφόρο όχημα.
*****
Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Ζέας, από διερχόμενο πολίτη, για τον εντοπισμό αιμόφυρτου άνδρα, εντός της χερσαίας ζώνης μαρίνας Ζέας, πιθανόν μετά από πτώση του από ύψος πετρόκτιστου τοιχίου.
Άμεσα στην περιοχή έσπευσαν στελέχη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. καθώς και ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ,  με το οποίο μεταφέρθηκε ο ανωτέρω στο «ΤΖΑΝΕΙΟ» Π.Γ.Ν.Π., όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.
Κατά την έρευνα διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για 54χρονο αλλοδαπό άνδρα.
Προανάκριση διενεργείται από το Ε ΄ Λιμενικό Τμήμα Ζέας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στο Νεκροτομείο Πειραιά για διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.
*****
Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν,  σήμερα, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:
41χρονης από το λιμένα Κέρκυρας στο λιμένα Ηγουμενίτσας με περιπολικό σκάφος Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ.,
83χρονης από το λιμένα Λιναριάς Σκύρου στο λιμένα Κύμης με περιπολικό σκάφος Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ.,
71χρονου από το λιμένα Πίσω Αετού Ιθάκης στο λιμένα Σάμης Κεφαλληνίας με το Ε/Γ-Τ/Ρ «ΟΔΥΣΣΕΑΣ» Ν. Ιθάκης 459 και
54χρονου και 74χρονης από το λιμένα Θάσου στο λιμένα Κεραμωτής  με το Ε/Γ-Ο/Γ «ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ» Ν.Π. 10553.
Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL