Συλλήψεις παράνομων αλλοδαπών στην Πάτρα –

Συλλήψεις παράνομων αλλοδαπών στην Πάτρα – Σύλληψη παράνομης αλλοδαπής και της άμεσης συνεργού της στην Πάτρα – Σύλληψη παράνομης αλλοδαπής και των διακινητών της στην Ηγουμενίτσα – Σύλληψη οδηγού στην Τήνο

 

Στη σύλληψη δύο (02) αλλοδαπών προέβησαν, βραδινές ώρες χθες, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας.

Συγκεκριμένα, οι ανωτέρω σε ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν από στελέχη του Τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών στον επιβατικό σταθμό του νότιου λιμένα Πατρών, πριν την επιβίβασή τους σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό το εξωτερικό, κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί τις προανακρίσεις, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω έγγραφα.

 

*****

 

Στη σύλληψη μίας 27χρονης αλλοδαπής προέβησαν, βραδινές ώρες χθες, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας, καθώς και της 21χρονης αλλοδαπής άμεσης συνεργού της.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από στελέχη του Τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών στον επιβατικό σταθμό του νότιου λιμένα Πατρών, διαπιστώθηκε ότι μία 21χρονη αλλοδαπή συνόδευε για να ταξιδέψουν μαζί με Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο που είχε προορισμό το εξωτερικό, μία 27χρονη αλλοδαπή η οποία κατείχε και επέδειξε πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το ανωτέρω έγγραφο.

 

*****

 

Στη σύλληψη μιας 27χρονης αλλοδαπής προέβησαν, βραδινές ώρες χθες, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας, καθώς και των αλλοδαπών διακινητών της.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας εντός του επιβατικού σταθμού του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, διαπιστώθηκε ότι ένας 27χρονος αλλοδαπός ως οδηγός Ι.Χ.Ε. οχήματος και ένας 29χρονος αλλοδαπός ως συνοδηγός, μετέφεραν από κοινού μία 27χρονη αλλοδαπή, για λογαριασμό της οποίας ο συνοδηγός κατείχε και επέδειξε ταξιδιωτικό έγγραφο που ανήκει σε άλλο πρόσωπο, με σκοπό να διευκολύνουν την παράνομη έξοδό της.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το ανωτέρω έγγραφο.

 

*****

 

Στη σύλληψη ενός 41χρονου οδηγού Φ.Ι.Χ. οχήματος προέβησαν, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, στελέχη του Λιμεναρχείου Τήνου.

Συγκεκριμένα, κατά τη διενέργεια ελέγχου που πραγματοποιήθηκε από τα ανωτέρω στελέχη στον ως άνω οδηγό εντός της χερσαίας ζώνης του λιμένα, διαπιστώθηκε ότι η συγκέντρωση οινοπνεύματος στο αίμα του ήταν 0,64 χιλιοστά του γραμμαρίου ανά λίτρο, με τη μέθοδο του εκπνεόμενου αέρα.

Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.

 

 

 

 

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL