Σύσκεψη για την υλοποίηση των δεσμεύσεων του Α.Τσίπρα προς τους κατοίκους της Ελευσίνας

Σύσκεψη για την υλοποίηση των δεσμεύσεων του Α.Τσίπρα προς τους κατοίκους της Ελευσίνας
 
Το Υπουργείο Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής και ο Υπουργός Παναγιώτης Κουρουμπλής, υποστηρίζοντας σταθερά τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στο Αναπτυξιακό Συνέδριο για τη Δυτική Αττική, εργάζονται με στόχο την απόδοση του παραλιακού μετώπου της Ελευσίνας,  στην πόλη και τους πολίτες της.
Σε πλήρη συνεργασία με τον Δήμο, την Περιφέρεια και τον Οργανισμό Λιμένα Ελευσίνας,  ο κ. Κουρουμπλής έχει συνεχείς επαφές,  με στόχο την υλοποίηση των δεσμεύσεων του πρωθυπουργού, και «της πάγιας πολιτικής της κυβέρνησης που αφορά την απόδοση των ελεύθερων χώρων σε δημόσια χρήση». 
Στο πλαίσιο αυτό, ο κ. Κουρουμπλής συγκάλεσε σήμερα σύσκεψη προκειμένου να σχεδιαστούν τα επόμενα βήματα για την υλοποίηση των εξαγγελιών του πρωθυπουργού. Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Γενικός Γραμματέας Λιμένων Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων Χρήστος Λαμπρίδης, ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής, Γιάννης Βασιλείου, ο Δήμαρχος Ελευσίνας Γιώργος Τσουκαλάς, ο Δήμαρχος Μεγαρέων Γρηγόρης Σταμούλης, ο ΓΓ του Δήμου Ασπροπύργου, Θανάσης Χούπης και ο πρόεδρος του ΟΛΕ Σταύρος Δρακονταειδής.
 
Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL