Σύλληψη παράνομου αλλοδαπού στην Πάτρα

Σύλληψη παράνομου αλλοδαπού στην Πάτρα – Πυρκαγιά εντός χερσαίας ζώνης του λιμένα Ελευσίνας – Έλεγχοι στην Ιχθυόσκαλα Δημοσίου στη Ν. Μηχανιώνα   

Συνελήφθη, μεσημβρινές ώρες χθες, στον επιβατικό σταθμό του νέου λιμένα Πατρών από προσωπικό της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών / Τμήμα Αλλοδαπών μία αλλοδαπή, η οποία κατείχε και επέδειξε πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο με σκοπό την παράνομη έξοδό της από τη χώρα.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί την προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, κατασχέθηκε το πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο.

=================

Η Λιμενική Αρχή Ελευσίνας ενημερώθηκε, βραδινές ώρες χθες, για εκδήλωση μικρής έκτασης πυρκαγιά εντός της χερσαίας ζώνης του λιμένα, στην περιοχή Βλύχα.

Άμεσα στην περιοχή μετέβησαν στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου διαπιστώνοντας ότι καίγονταν απορρίμματα και άλλα άχρηστα υλικά.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία Ελευσίνας κατέσβησε πλήρως την πυρκαγιά, η οποία λόγω της μικρής έκτασής της δεν απείλησε παρακείμενες εγκαταστάσεις και δεν τραυματίστηκε κανείς.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ελευσίνας.      

=================

Πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, ύστερα από έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα δημοπράτησης Ιχθυόσκαλας Δημοσίου της Νέας Μηχανιώνας, από στελέχη της Λιμενικής Αρχής, σε ψυκτικό θάλαμο αυτής,  βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, οκτώ (08) κιλά ιχθύων του είδους σαργόπαπα, υπολειπομένων διαστάσεων 15-16 εκ. (αντί του προβλεπόμενου 18 εκ.) και β) επτά (07) κιλών ιχθύων του είδους μπακαλιάροι υπολειπομένων διαστάσεων 16-18 εκ. (αντί του προβλεπόμενου 20 εκ.).

Προανάκριση, διενεργείται από το Α’ Λιμενικό Τμήμα Νέας Μηχανιώνας, ενώ τα κατασχεμένα αλιεύματα πρόκειται να διατεθούν σε ευαγή ιδρύματα.

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL