Ανεύρεση σορού γυναικός αγνώστων λοιπών στοιχείων στη Ζέα –

Ανεύρεση σορού γυναικός αγνώστων λοιπών στοιχείων στη Ζέα – Ανεύρεση σορού ανδρός αγνώστων λοιπών στοιχείων στην Αλεξανδρούπολη – Συλλήψεις παράνομων αλλοδαπών στην Ηγουμενίτσα

 

Εντοπίστηκε, πρωινές ώρες σήμερα, μία (01) σορός γυναικός, αγνώστων λοιπών στοιχείων, στη θαλάσσια περιοχή πίσω από Σ.Ε.Φ..

Ανωτέρω σορός ηλικίας περίπου 60-70 ετών, ύψους περίπου 1,60m και κανονικής σωματικής διάπλασης με καστανά-λευκά μαλλιά, έφερε μαύρο μπουφάν, λευκή μπλούζα, μαύρο παντελόνι και μαύρα παπούτσια, ενώ έφερε επίσης μία μαύρη τσάντα και ένα χρυσό σταυρό.

Προανάκριση διενεργείται από το Ε΄ Λιμενικό Τμήμα Ζέας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, ενώ η διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής πρόκειται να διενεργηθεί από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά.

 

*****

 

Εντοπίστηκε, πρωινές ώρες σήμερα, μία (01) σορός ανδρός, αγνώστων λοιπών στοιχείων, στη θαλάσσια περιοχή περίπου 300 μέτρα από την ακτή της παραλίας ΕΟΤ στην Αλεξανδρούπολη.

Ανωτέρω σορός ηλικίας περίπου 25-35 ετών, ύψους περίπου 1,85m και κανονικής σωματικής διάπλασης με μαύρα μαλλιά, έφερε μπλε τζιν παντελόνι (σκισμένο πάνω από το ύψος των μηρών), μπλε-άσπρο καρό πουκάμισο και πάνω από αυτό μαύρη ριγέ μπλούζα, λευκό μαντήλι στο λαιμό και μεταλλική αλυσίδα με μεταλλικό μενταγιόν σε σχήμα καρδιάς χαραγμένα σε αυτή ένα διπλό σχήμα καρδιάς και μία επιγραφή, ενώ έφερε επίσης μεταλλική αλυσίδα στο δεξί του χέρι και κίτρινο-καφέ υφασμάτινο πλεγμένο βραχιόλι με ενεπίγραφα πλαστικά πινακίδια.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Αλεξανδρούπολης, ενώ η διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής πρόκειται να διενεργηθεί από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θράκης.

 

*****

 

Στη σύλληψη δύο (02) αλλοδαπών προέβησαν, βραδινές ώρες χθες, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας.

Συγκεκριμένα, οι ανωτέρω σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από στελέχη του γραφείου Ασφάλειας εντός του επιβατικού σταθμού του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, διαπιστώθηκε ότι κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό να μεταβούν παράνομα στο εξωτερικό.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω έγγραφα.

 

Επίσης, στη σύλληψη ενός 30χρονου αλλοδαπού διακινητή και της 41χρονης αλλοδαπής άμεσης συνεργού του, προέβησαν, βραδινές ώρες χθες, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε από στελέχη του γραφείου Ασφάλειας εντός του επιβατικού σταθμού του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, διαπιστώθηκε ότι ο 30χρονος ως οδηγός Ι.Χ.Ε. οχήματος, μετέφερε μαζί με την 41χρονη συνοδηγό του, μία 23χρονη αλλοδαπή η οποία κατείχε και επέδειξε ταξιδιωτικά έγγραφα που ανήκουν σε άλλο πρόσωπο, με σκοπό την παράνομη έξοδό της από τη χώρα.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το Ι.Χ.Ε. όχημα.

 

 

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL