Συνέχεια ενημέρωσης για την ανεύρεση σορού γυναικός αγνώστων λοιπών στοιχείων στη Ζέα την 08/01/18 – Σύλληψη αλλοδαπού για παράβαση του Εθνικού Τελωνειακού Κώδικα στο Ηράκλειο – Συλλήψεις αλλοδαπών στην Πάτρα – Εντοπισμός νεκρής φώκιας στην Αμαλιάπολη

Συνέχεια ενημέρωσης:
Αναγνωρίστηκε η σορός γυναικός, αγνώστων λοιπών στοιχείων, που βρέθηκε πρωινές ώρες την 08/01/18, στη θαλάσσια περιοχή πίσω από Σ.Ε.Φ..
Πρόκειται για αλλοδαπή, ηλικίας 68 ετών.
*****
Στη σύλληψη ενός 28χρονου αλλοδαπού προέβησαν, μεσημβρινές ώρες σήμερα, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηρακλείου, για παράβαση του Ν. 2960/01 «Εθνικός Τελωνειακός Κώδικας».
Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε στο Ηράκλειο, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών, εντοπίστηκε ο ανωτέρω να κατέχει μία (01) χαρτόκουτα, η οποία περιείχε πεντακόσια είκοσι (520) πακέτα τσιγάρων, διάφορων επωνυμιών, χωρίς να φέρουν την ένσημη ταινία ειδικού φόρου κατανάλωσης.
Στη συνέχεια σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία που διαμένει ο ανωτέρω, εντοπίστηκαν εξήντα (60) πακέτα τσιγάρων, διάφορων επωνυμιών, καθώς και πέντε (05) συσκευασίες καπνού των 50 gr. έκαστη χωρίς να φέρουν την ένσημη ταινία ειδικού φόρου κατανάλωσης.
Από τη Λιμενική Αρχή Ηρακλείου που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν τα εν λόγω καπνικά προϊόντα καθώς και ένα (01) κινητό τηλέφωνο .
Διαθέσιμο φωτογραφικό υλικό έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα www.hcg.gr.
*****
Στη σύλληψη ενός 20χρονου αλλοδαπού προέβησαν, απογευματινές ώρες σήμερα,  στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας.
Συγκεκριμένα, ο ανωτέρω σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από στελέχη του Τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών στον επιβατικό σταθμό του νότιου λιμένα Πατρών, πριν την επιβίβασή του σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό το εξωτερικό, κατείχε και επέδειξε πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο, με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το ανωτέρω έγγραφο.
 
Επίσης, στη σύλληψη δύο (02) αλλοδαπών, ηλικίας 32 και 26 ετών αντίστοιχα προέβησαν, απογευματινές ώρες σήμερα,  στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας.
Συγκεκριμένα, οι ανωτέρω σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από στελέχη του Τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών στον επιβατικό σταθμό του νότιου λιμένα Πατρών, πριν την επιβίβασή τους σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό το εξωτερικό, κατείχαν και επέδειξαν για τους ίδιους, αλλά και για λογαριασμό των τριών (03) ανήλικων τέκνων που συνόδευαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί τις προανακρίσεις, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω έγγραφα.
*****
Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν, απογευματινές ώρες σήμερα, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης: 
98χρονου από το λιμένα Πάρου στο λιμένα Σύρου, με το Ε/Γ-Δ/Ρ ''ΑΝΤΙΠΑΡΟΣ ΣΤΑΡ'' Ν. Πάρου 77 και
70χρονου από το λιμένα Τήνου στο λιμένα Σύρου, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ..
*****
Μία (01) φώκια,  εντοπίστηκε νεκρή πρωινές ώρες σήμερα, από τη Λιμενική Αρχή Αμαλιάπολης, στην περιοχή “ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ” Αχίλλειου Μαγνησίας.
Από την οικεία Λιμενική Αρχή ενημερώθηκε σχετικά η αρμόδια Υπηρεσία για την υγειονομική της ταφή.
Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL