Ανεύρεση πτώματος αγνώστων λοιπών στοιχείων στη Μονεμβασιά

 Ανεύρεση πτώματος αγνώστων λοιπών στοιχείων στη Μονεμβασιά –Σύλληψη αλλοδαπού για λαθραία εισαγωγή οιπνευματοδών ποτών  στη Ρόδο – Σύλληψη παράνομου μετανάστη στην Ηγουμενίτσα

Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Μονεμβασιάς, για ύπαρξη πτώματος, σε βραχώδη ακτή, στη θαλάσσια περιοχή «ΧΟΥΝΑΒΗ» Αγίου Φωκά.

Λόγω του δύσβατου της περιοχής και των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν, ζητήθηκε η συνδρομή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μολάων για την περισυλλογή του.

Από πρώτη εκτίμηση διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για άνδρα, ύψους περίπου 1,70μ. – 1,80μ. και σε κατάσταση προχωρημένης σήψης. 

Το πτώμα μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμενικό Σταθμό Μονεμβασιάς.

======================

Συνελήφθη, πρωινές ώρες σήμερα, στο λιμάνι «ΑΚΑΝΤΙΑΣ», μετά τον κατάπλου Ε/Γ–Ο/Γ πλοίου, από προσωπικό της Ασφάλειας, ένας 38χρονος αλλοδαπός οδηγός, διότι βρέθηκαν επιμελώς συσκευασμένα και κρυμμένα στο χώρο αποσκευών του  Ι.Χ.Ε. οχήματός του, ενενήντα τρεις (93) φιάλες με οινοπνευματώδη ποτά, χωρίς να κατέχει τα νόμιμα παραστατικά.

Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ρόδου, ενώ το όχημα και οι φιάλες ποτών κατασχέθηκαν.

======================

Συνελήφθη, πρωινές ώρες σήμερα, στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας, από προσωπικό της Λιμενικής Αρχής, πριν την επιβίβασή του σε Ε/Γ–Ο/Γ πλοίο με προορισμό την Ιταλία, ένας (01) αλλοδαπός, ο οποίος κατείχε και επέδειξε πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα.

Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας.

 

 

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL