Σύλληψη για ναρκωτικά στα Χανιά – Τροχαίο ατύχημα με ελαφρύ τραυματισμό στη Μυτιλήνη – Συλλήψεις παράνομων αλλοδαπών στην Πάτρα και την Ηγουμενίτσα

 Σύλληψη για ναρκωτικά στα Χανιά – Τροχαίο ατύχημα με ελαφρύ τραυματισμό στη Μυτιλήνη – Συλλήψεις παράνομων αλλοδαπών στην Πάτρα και την Ηγουμενίτσα
 
 
Ένας 61χρονος συνελήφθη στα Χανιά, στο πλαίσιο των συστηματικών και εντατικών προσπαθειών του Λ.Σ.–ΕΛ.ΑΚΤ. για την καταπολέμηση των οργανωμένων μορφών εγκληματικότητας. 
Συγκεκριμένα σε έλεγχο που διενεργήθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, στο χώρο ασυνόδευτων δεμάτων Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου, στον επιβατικό λιμένα Σούδας, από στελέχη του γραφείου Δίωξης Ναρκωτικών με τη συνδρομή Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών της οικείας Λιμενικής Αρχής, εντοπίστηκε, ένα (01) δέμα που περιείχε δύο (02) πλαστικά φιαλίδια χωρητικότητας 200ml και δύο (02) πλαστικά φιαλίδια χωρητικότητας 100ml, τα οποία περιείχαν μεθαδόνη, κατά την παραλαβή του οποίου, συνελήφθη ένας 61χρονος.
Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χανίων.
Διαθέσιμο φωτογραφικό υλικό στην ιστοσελίδα www.hcg.gr.
 
*****
 
Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε, απογευματινές ώρες σήμερα, στο ύψος έναντι παλιού Λιμεναρχείου Μυτιλήνης, όταν Ε.Ι.Χ όχημα με οδηγό έναν 70χρονο και συνεπιβάτιδα μία 59χρονη, συγκρούστηκε με Ε.Ι.Χ. όχημα που οδηγούσε ένας 39χρονος.
Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο ελαφρύς τραυματισμός της 59χρονης, η οποία διεκομίσθη στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης.
Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.
 
*****
 
Στη σύλληψη μίας 22χρονης αλλοδαπής προέβησαν, απογευματινές ώρες χθες,  στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας.
Συγκεκριμένα, η ανωτέρω σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από στελέχη του Τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών στον επιβατικό σταθμό του νότιου λιμένα Πατρών, πριν την επιβίβασή της σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό το εξωτερικό, κατείχε και επέδειξε ταξιδιωτικό έγγραφο που ανήκει σε άλλο πρόσωπο, με σκοπό την παράνομη έξοδό της από τη χώρα.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το ανωτέρω έγγραφο.
 
*****
 
Στη σύλληψη τριών (03) αλλοδαπών προέβησαν, απογευματινές ώρες σήμερα, στελέχη του γραφείου Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας.
Συγκεκριμένα, σε διενεργηθέντα έλεγχο εντός του επιβατικού σταθμού του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, διαπιστώθηκε ότι μία 23χρονη και μία 27χρονη κατείχαν και επέδειξαν ταξιδιωτικά έγγραφα, το οποία είναι καταχωρημένα ως κλαπέντα – υπεξαιρεθέντα – απωλεσθέντα και μία 30χρονη ταξιδιωτικό έγγραφο άλλου προσώπου, με σκοπό να μεταβούν λάθρα στο εξωτερικό.
Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας.
 
Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL