Πτώση Ι.Χ.Ε. οχήματος στη θάλασσα στο Κερατσίνι

Πτώση Ι.Χ.Ε. οχήματος στη θάλασσα στο Κερατσίνι - Τραυματισμός ναυτικού στο Ε/Γ – Ο/Γ «BLUESTAR1» στη Ρόδο – Εντοπισμός αγνοούμενων χειριστών ιστιοσανίδας στη Σύρο

Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Κερατσινίου, για πτώση Ι.Χ.Ε. οχήματος στη θαλάσσια περιοχή Δραπετσώνας.

Άμεσα στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής μετέβησαν στην περιοχή και διαπίστωσαν ότι Ι.Χ.Ε. όχημα, κατά δήλωση αλλοδαπού οδηγού του ο οποίος είχε μεταβεί στην ανωτέρω περιοχή για να αλιεύσει, λόγω μη σωστής ασφάλισης του, κύλησε και έπεσε στη θάλασσα όπου και βυθίστηκε.

Προσωπικό κλιμακίου ΜΥΑ/ΛΣ ερεύνησαν την θαλάσσια περιοχή όπου εντόπισαν το όχημα χωρίς να βρουν μέσα και γύρω από αυτό ύπαρξη ανθρώπου.

Προανάκριση διενεργείται από την Λιμενική Αρχή Κερατσινίου.

=============================

Η Λιμενική Αρχή Ρόδου ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, από τον πλοίαρχο του Ε/Γ – Ο/Γ «BLUESTAR1» N.Π. 10744, για τραυματισμό 44χρονου έλληνα ναυτικού, μέλος του πληρώματος και συγκεκριμένα ναύτη. 

Με τον κατάπλου του πλοίου στο λιμάνι της Ρόδου, ο 44χρονος παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο Γ.Ν.Ν. Ρόδου για την παροχή των πρώτων βοηθειών, όπου παραμένει νοσηλευόμενος.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ρόδου.  

============================

Ενημερώθηκε, απογευματινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Σύρου, ότι δύο χειριστές ιστιοσανίδας (windserf) βρίσκονται σε κίνδυνο στη θαλάσσια περιοχή έξωθεν όρμου «ΒΑΡΗΣ» Σύρου.

Άμεσα στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής μετέβησαν με περιπολικό όχημα στην ανωτέρω περιοχή, ενώ από θάλασσα έσπευσαν το Ρ/Κ «ΑΡΜΑΔΟΡΕΣ Ι» Ν.Π. 11641 και το Τ/Χ «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ Ι» Τ.Σ. 67 το οποίο εντόπισε και περισυνέλεξε τους δύο (02) αγνοούμενους καλά στην υγεία τους.

Οι ανωτέρω χειριστές ιστιοσανίδας μεταφέρθηκαν στο Γ.Ν. Σύρου για προληπτικές εξετάσεις.

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL