Συλλήψεις παράνομων αλλοδαπών στην Πάτρα

Συλλήψεις παράνομων αλλοδαπών στην Πάτρα – Συλλήψεις παράνομων αλλοδαπών και των διακινητών τους στην Ηγουμενίτσα

Συνελήφθη, απογευματινές ώρες χθες, στο νότιο λιμένα της Πάτρας, από προσωπικό της Λιμενικής Αρχής, πριν την επιβίβασή της σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό την Ιταλία, μία 39χρονη αλλοδαπή διότι παρείχε άμεση συνέργεια (συνοδεύοντας και συνταξιδεύοντας) σε αλλοδαπό, ο οποίος κατείχε και επέδειξε πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο.

Επίσης, συνελήφθη, απογευματινές ώρες χθες, στο ίδιο λιμάνι, από προσωπικό της τοπικής Λιμενικής Αρχής ένας αλλοδαπός, ο οποίος κατείχε και επέδειξε πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα.     

Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας και για τα δύο περιστατικά διενεργεί προανακρίσεις κατά την αυτόφωρη διαδικασία.

=================

Συνελήφθη, βραδινές ώρες χθες, στην πύλη του λιμένα εξωτερικού της Ηγουμενίτσας από προσωπικό της Λιμενικής Αρχής, 29χρονος οδηγός φορτηγού οχήματος, διότι μετέφερε κρυμμένους στην καμπίνα του οχήματός του οκτώ (08) αλλοδαπούς στερούμενους νομιμοποιητικών εγγράφων, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.

Επίσης, βραδινές ώρες χθες, μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε από στέλεχος του Κεντρικού Λιμεναρχείου, εντός Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου, το οποίο βρισκόταν πρυμνοδετημένο στο λιμένα εξωτερικού της Ηγουμενίτσας, συνελήφθησαν 56χρονος οδηγός φορτηγού οχήματος και ο 27χρονος συνοδηγός του, διότι μετέφεραν κρυμμένους στην καμπίνα του φορτηγού έξι (06) αλλοδαπούς στερούμενους νομιμοποιητικών εγγράφων, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.

Τέλος, βραδινές ώρες χθες, στην πύλη του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, συνελήφθησαν 37χρονος οδηγός φορτηγού οχήματος και ο 26χρονος συνοδηγός του, διότι μετέφεραν κρυμμένους στην καμπίνα του οχήματος οκτώ (08) αλλοδαπούς στερούμενους νομιμοποιητικών εγγράφων, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας, που διενεργεί τις προανακρίσεις κατά την αυτόφωρη διαδικασία και για τα τρία περιστατικά κατασχέθηκαν τα αναφερόμενα φορτηγά οχήματα.

 

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL