Συνέχεια ενημέρωσης για την ανεύρεση σορού γυναίκας αγνώστων λοιπών στοιχείων στο Ρέθυμνο την 26/01/2018 –

Συνέχεια ενημέρωσης για την ανεύρεση σορού γυναίκας αγνώστων λοιπών στοιχείων στο Ρέθυμνο την 26/01/2018 – Έρευνες προς εντοπισμό αγνοούμενου επαγγελματία αλιέα στη Θεσσαλονίκη – Εντοπισμός τμήματος όπλου στη Βουλιαγμένη

 

Συνέχεια ενημέρωσης:

Αναγνωρίστηκε η σορός γυναίκας που εντοπίστηκε, πρωινές ώρες χθες, στη θαλάσσια περιοχή παραλίας Ρεθύμνου.

Πρόκειται για αλλοδαπή, ηλικίας 50 ετών.

 

*****

 

Ενημερώθηκε απογευματινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Θεσσαλονίκης, για περιστατικό αγνοούμενου 43χρονου αλιέα, επιβαίνοντα στο υπό ιδιοκτησίας του σκάφος Ε/Π-Α/Κ ''ΚΑΠΕΤΑΝ ΘΑΝΑΣΗΣ'' Σ.Σ.Κ. 547, το οποίο εντοπίστηκε από παραπλέοντα αλιευτικά σκάφη, να πλέει ακυβέρνητο, στη θαλάσσια περιοχή του Θερμαϊκού κόλπου και συγκεκριμένα 8 ν.μ. δυτικά Νέας Μηχανιώνας.

Υπό το συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. πραγματοποιήθηκαν έρευνες από Πλοίο Ανοικτής Θαλάσσης και περιπολικά σκάφη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. προς εντοπισμό του ανωτέρω στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή του Θερμαϊκού κόλπου, καθώς επίσης από ιδιωτικά αλιευτικά σκάφη και σκάφος της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης.

Παράλληλα, απογειώθηκαν αεροσκάφος και ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας. Έρευνες διενεργήθηκαν και από ξηράς με περιπολικά οχήματα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., ενώ στις έρευνες συμμετείχαν δύτες της Μονάδας Υποβρύχιων Αποστολών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και της Ε.Μ.Α.Κ..

Οι έρευνες συνεχίζονται με αρνητικά μέχρι στιγμής αποτελέσματα, ενώ τυχόν εξελίξεις θα γνωστοποιηθούν με νεότερο δελτίο τύπου.

 

*****

 

Τμήμα όπλου (χωρίς γεμιστήρα και κοντάκι) με εμφανή σημάδια οξείδωσης βρέθηκε από λουόμενο, μεσημβρινές ώρες σήμερα, εντός της θαλάσσιας περιοχής ''ΛΙΜΑΝΑΚΙΑ'' Βουλιαγμένης, σε βάθος δώδεκα μέτρων (12m) και σε απόσταση έξι μέτρων (6m) από την ακτή.

Προανάκριση διενεργείται από το Β΄ Λιμενικό Τμήμα Βουλιαγμένης του Λιμεναρχείου Σαρωνικού.

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL