Σύλληψη παράνομων αλλοδαπών στην Πάτρα

Σύλληψη παράνομων αλλοδαπών στην Πάτρα – Συλλήψεις παράνομων αλλοδαπών και διακινητή τους στην Ηγουμενίτσα –Μεταφορές ασθενών

Συνελήφθησαν, μεσημβρινές ώρες σήμερα, στον επιβατικό σταθμό νοτίου λιμένα Πατρών, από προσωπικό της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας, πριν την επιβίβασή τους σε Ε/Γ–Ο/Γ πλοίο με προορισμό την Ιταλία, δύο (02) αλλοδαποί διότι κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.

Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας.

=================

Συνελήφθη, πρωινές ώρες σήμερα, στο λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, ύστερα από έλεγχο που διενεργήθηκε από προσωπικό του Κλιμακίου  Ειδικών Αποστολών σε φορτηγό όχημα / επικαθήμενο, 53χρονος ημεδαπός οδηγός, διότι μετέφερε κρυμμένους εντός του φορτίου, δέκα (10) αλλοδαπούς στερούμενους νομιμοποιητικών εγγράφων, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα, οι οποίοι επίσης συνελήφθησαν.

Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας, ενώ το φορτηγό όχημα κατασχέθηκε.  

=================

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, πραγματοποιήθηκαν πρωινές ώρες σήμερα, οι παρακάτω μεταφορές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

  • 84χρονου και 46χρονης, από το λιμάνι της Θάσου στο λιμάνι της Κεραμωτής, με το Α/Κ (Μηχανότρατα) «ΚΑΠΕΤΑΝ ΣΤΡΑΤΗΣ» Ν.Κ. 334 και
  • 33χρονου, από το λιμάνι της Θάσου στο λιμάνι της Κεραμωτής, με το Ε/Γ–Ο/Γ «ΘΑΣΟΣ I» Ν.Π. 11657.
Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL