Συνέχεια ενημέρωσης για ανεύρεση σορού ανδρός αγνώστων λοιπών στοιχείων στην Κόρινθο την 29/01/2018 – Πτώση οχήματος στη θάλασσα στη Σκύρο και στην Ιερισσό – Αποβίβαση ασθενούς από Κ/Ζ πλοίο στην Αγία Γαλήνη – Διακομιδή ασθενούς

Συνέχεια ενημέρωσης:
Αναγνωρίστηκε, η σορός ανδρός που εντοπίστηκε, μεσημβρινές ώρες χθες στο αλιευτικό καταφύγιο Λουτρακίου.
Πρόκειται για 61χρονο ημεδαπό.
*****
Ενημερώθηκε, βραδινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Σκύρου για πτώση οχήματος στη θάλασσα, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο, άνευ επιβατών στο κρηπίδωμα λιμένα Λιναριάς.
Από το περιστατικό δε διαπιστώθηκε θαλάσσια ρύπανση, ενώ το βυθισμένο όχημα, η ανέλκυση του οποίου θα πραγματοποιηθεί πρωινές ώρες σήμερα, δεν αποτελεί κίνδυνο για την ασφάλεια ναυσιπλοΐας.
Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.
*****
Ενημερώθηκε,πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, το Λιμεναρχείο Ιερισσού, για πτώση οχήματος στη θάλασσα, στην προβλήτα λιμένα Ιερισσού.
Στο όχημα επέβαιναν δύο άτομα, ένας 20χρονος και μία 21χρονη, οι οποίοι εξήλθαν του οχήματος με ιδίες δυνάμεις, καλά στην υγεία τους. 
Από το περιστατικό δε διαπιστώθηκε θαλάσσια ρύπανση, ενώ η ανέλκυση του οχήματος  θα πραγματοποιηθεί πρωινές ώρες σήμερα,.
Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή. 
*****
Ενημερώθηκε βραδινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Αγίας Γαλήνης, από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., για περιστατικό ασθένειας 74χρονης αλλοδαπής επιβάτιδος του Κ/Ζ πλοίου «AIDACARA» σημαίας Ιταλίας, το οποίο έπλεε στη θαλάσσια περιοχή νότια της Κρήτης.
Η 74χρονη παρελήφθη από το ναυαγοσωστικό Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και μεταφέρθηκε με ασφάλεια στο λιμένα Αγίας Γαλήνης, από όπου διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου, για περαιτέρω εξετάσεις και πιθανή νοσηλεία.
*****
Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθη, βραδινές ώρες χθες, από το λιμένα Μυκόνου στο λιμένα Σύρου, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., 39χρονος αλλοδαπός, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης. 
Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL