Συνέχεια ενημέρωσης σχετικά με τη σύλληψη αλλοδαπού για παράβαση του Εθνικού Τελωνειακού Κώδικα στο Ηράκλειο και στη Μυτιλήνη – Θάνατος ημεδαπού άνδρα στα Ν. Στύρα - Εντοπισμός νεκρού δελφινιού στην Κεφαλληνία

Συνέχεια ενημέρωσης:
Σχετικά με τον εντοπισμό και την κατάσχεση λαθραίων καπνικών προϊόντων στο Ηράκλειο χθες 05/02/18, γνωρίζεται ότι οι διαφυγόντες δασμοί και φόροι, σύμφωνα με έγγραφο του Τελωνείου Ηρακλείου, ανέρχονται στο ποσό των τεσσάρων χιλιάδων πεντακοσίων είκοσι ευρώ και δύο λεπτών (4.520,02 €). 
*****
Συνέχεια ενημέρωσης:
Αναφορικά με τη σύλληψη αλλοδαπού για τη μεταφορά λαθραίων καπνικών προϊόντων, που έλαβε χώρα πρωινές ώρες σήμερα στη Μυτιλήνη, γνωρίζεται ότι το σύνολο των διαφυγόντων δασμών ανέρχεται στο ποσό των διακοσίων ενενήντα επτά  ευρώ και εξήντα επτά λεπτών (297,67 €).
*****
Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα η Λιμενική Αρχή Ν. Στύρων , για τον εντοπισμό ερασιτεχνικού σκάφους, με μηχανή σε λειτουργία χωρίς επιβαίνοντες, στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ νήσου «ΠΕΤΟΥΣΙ» και νήσου «ΣΤΟΥΡΟΝΗΣΙ» νότιου Ευβοϊκού κόλπου και στη συνέχεια για τον εντοπισμό σορού ανδρός χωρίς τις αισθήσεις του, εντός της θάλασσας και σε απόσταση ενός μέτρου από βραχώδη ακτή της νήσου «ΠΕΤΟΥΣΙ».
Άμεσα για την περιοχή απέπλευσαν το Τ/Χ σκάφος «ΝΑΝΤΙΑ» Τ.Κ. 78 Α΄, το Τ/Χ σκάφος «ΑΛΚΥΩΝ» Λ.Ν.Σ. 850  καθώς και το επαγγελματικό Α/Κ σκάφος «ΜΑΡΙΑ» Λ.Κ. 42 στο οποίο επέβαινε στέλεχος της οικείας Λιμενικής Αρχής.
Η σορός εντοπίστηκε και περισυνελέγη από το «ΑΛΚΥΩΝ» και μεταφέρθηκε στο λιμάνι των Νέων Στύρων και από εκεί με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γ.Ν.-Κ.Υ. Καρύστου.
Το ακυβέρνητο σκάφος «ΒΑΣΙΛΗΣ – ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ» Σ.Α. 208 ρυμουλκήθηκε με ασφάλεια από το Τ/Χ  «ΝΑΝΤΙΑ» στο αλιευτικό καταφύγιο Νέων Στύρων.
Η σορός του ανωτέρω πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών για διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.
Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.
*****
Ένα δελφίνι εντοπίστηκε νεκρό από τη Λιμενική Αρχή Κεφαλληνίας στην βραχώδη παραλία «ΑΓΙΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑΣ» Ληξουρίου.
Από την οικεία Λιμενική Αρχή ενημερώθηκε σχετικά η αρμόδια Υπηρεσία για την υγειονομική του ταφή. 
Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL