Τραυματισμός ατόμου στην Καλαμάτα - Τροχαίο ατύχημα με ελαφρύ τραυματισμό στη Χαλκίδα - Συλλήψεις αλλοδαπών στην Πάτρα

 
Τραυματισμός ατόμου στην Καλαμάτα - Τροχαίο ατύχημα με ελαφρύ τραυματισμό στη Χαλκίδα - Συλλήψεις αλλοδαπών στην Πάτρα 
 
   Ενημερώθηκε μεσημβρινές ώρες σήμερα η Λιμενική Αρχή Καλαμάτας για περιστατικό τραυματισμένου ατόμου επί της προβλήτας λιμένα Καλαμάτας.
  Στην περιοχή έσπευσε περιπολικό όχημα του Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ., όπου εντόπισε τραυματισμένο άντρα στο κεφάλι και ο οποίος μεταφέρθηκε άμεσα με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Μεσσηνίας.
  Διενεργείται προανάκριση από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Καλαμάτας, ενώ ο άντρας παραμένει νοσηλευόμενος.
 
                                                                               *****
   Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα επί της πλατείας Αθανάτων Χαλκίδας, όταν ένας 33χρονος οδηγός Ι.Χ.Ε. οχήματος προσέκρουσε με προπορευόμενο Δ/Κ όχημα με 27χρονο οδηγό με αποτέλεσμα την πτώση του στο οδόστρωμα.
   Ο 27χρονος διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας για παροχή πρώτων βοηθειών από όπου και εξήλθε.
   Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.
   
                                                                              *****
   Στη σύλληψη  τριών αλλοδαπών ηλικίας 49, 27 και 19 προέβησαν, απογευματινές ώρες σήμερα, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας.
   Συγκεκριμένα, ο 27χρονος και ο 19χρονος, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από στελέχη του Τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών στον επιβατικό σταθμό του νότιου λιμένα Πατρών, πριν την επιβίβασή τους σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό το εξωτερικό, κατείχαν και επέδειξαν ταξιδιωτικά έγγραφα άλλων προσώπων καθώς και πλαστά, με την άμεση συνέργεια του 49χρονου, ο οποίος τους συνόδευε και θα ταξίδευε μαζί τους.
   Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω έγγραφα.
 
Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL