Συλλήψεις αλλοδαπών διακινητών και παράνομων αλλοδαπών στην Πάτρα –

Συλλήψεις αλλοδαπών διακινητών και παράνομων αλλοδαπών στην Πάτρα – Μεταφορές ασθενών

Συνελήφθησαν, βραδινές ώρες χθες, στον επιβατικό σταθμό του λιμένα Πατρών από το γραφείο Ασφαλείας της Λιμενικής Αρχής Πάτρας 47χρονος αλλοδαπός οδηγός Ι.Χ.Ε. οχήματος, διότι διαπιστώθηκε να μεταφέρει δύο (02) αλλοδαπούς που συνόδευαν τα δύο (02) ανήλικα τέκνα τους, που κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.

Επίσης συνελήφθησαν, βραδινές ώρες χθες, στον επιβατικό σταθμό του λιμένα Πατρών από άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών / Τμήμα Αλλοδαπών, ένας 53χρονος αλλοδαπός οδηγός Ι.Χ.Ε. οχήματος, διότι διαπιστώθηκε να μεταφέρει μία (01) αλλοδαπή που συνόδευε το ανήλικο τέκνο της, που κατείχε και επέδειξε πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας, που διενεργεί την προανάκριση κατά την αυτόφωρη διαδικασία, κατασχέθηκαν τα δύο οχήματα και τα αναφερόμενα ταξιδιωτικά έγγραφα. 

=================

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν, απογευματινές ώρες χθες και πρωινές ώρες σήμερα, οι παρακάτω μεταφορές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης :

  • 37χρονος, από το λιμάνι της Δάφνης Α.Ο. στο λιμάνι της Ουρανούπολης, με το Ε/Γ «ΠΟΡΤΑΙΤΙΣΣΑ» Ν. Ιερισσού 269 και
  • 50χρονου από το λιμάνι της Πάτμου στο λιμάνι του Πυθαγορείου Σάμου, με το Ε/Γ-T/Ρ «ΠΑΤΜΟΣ ΣΤΑΡ» Ν. Λέρου 06.

 

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL