Τραυματισμός επιβάτη Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου στη Σκάλα Αταλάντης – Εντοπισμός και διάσωση αλλοδαπών στη Χίο – Σύλληψη αλλοδαπού στην Πάτρα – Διακομιδή ασθενούς

Τραυματισμός επιβάτη Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου στη Σκάλα Αταλάντης – Εντοπισμός και διάσωση αλλοδαπών στη Χίο – Σύλληψη αλλοδαπού στην Πάτρα – Διακομιδή ασθενούς
 
Ενημερώθηκε, απογευματινές ώρες σήμερα, το Γ' Λιμενικό Τμήμα Σκάλας Αταλάντης του Λιμεναρχείου Στυλίδας, για τραυματισμό 83χρονου επιβάτη μετά από πτώση, κατά τη διάρκεια επιβίβασης του στο Ε/Γ-Ο/Γ “ΚΑΠΕΤΑΝ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ” Ν.Π. 10657, το οποίο είχε προγραμματισμένο δρομολόγιο από Αιδηψό για Αρκίτσα.
Με τον κατάπλου του “ΚΑΠΕΤΑΝ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ” στον λιμένα Αρκίτσας, έφτασε στο σημείο ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ, προσωπικό του οποίου παρείχε τις πρώτες βοήθειες στον 83χρονο, ο οποίος αρνήθηκε τη διακομιδή του στο Κέντρο Υγείας Αταλάντης για περαιτέρω ιατρικές εξετάσεις. 
Προανάκριση διενεργείται από το ' Λιμενικό Τμήμα Σκάλας Αταλάντης του Λιμεναρχείου Στυλίδας. 
 
***** 
 
Στον εντοπισμό και τη διάσωση δεκαεπτά (17) αλλοδαπών προέβησαν, πρωινές ώρες σήμερα, στελέχη του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής.
Ειδικότερα, οι ανωτέρω εντοπίστηκαν σε αμμώδη παραλία στην περιοχή “ΠΟΥΝΤΑ” Οινουσσών .
Υπό το συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης, το πλήρωμα περιπολικού σκάφους Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. προέβη στην ασφαλή περισυλλογή των εν λόγω αλλοδαπών, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο λιμένα Χίου.
Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χίου.
 
***** 
 
  Στη σύλληψη ενός 42χρονου αλλοδαπού προέβησαν, απογευματινές ώρες σήμερα, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας.
Συγκεκριμένα, ο ανωτέρω σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από στελέχη του Τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών στον επιβατικό σταθμό του νότιου λιμένα Πατρών, πριν την επιβίβασή του σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό το εξωτερικό, κατείχε και επέδειξε πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί την προανάκριση κατασχέθηκε το ανωτέρω έγγραφο.
 
*****
 
Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθη, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από το λιμένα Νάξου στο λιμένα Αλόννησου, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., 37χρονη, η οποία έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης. 
 
Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL