Εντοπισμός οδηγού οχήματος χωρίς τις αισθήσεις του στο Μενίδι

Εντοπισμός οδηγού οχήματος χωρίς τις αισθήσεις του στο Μενίδι –Σύλληψη αλλοδαπού για κατοχή κλεψίτυπων δίσκων στη Χίο – Βλάβη στον καταπέλτη του Ε/Γ–Ο/Γ «ΑΓΙΟΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ» – Πτώση ανδρός στη θάλασσα στη Θεσσαλονίκη – Συλλήψεις στο Λαύριο – Μεταφορά ασθενούς

Χωρίς τις αισθήσεις του εντοπίσθηκε, απογευματινές ώρες σήμερα, στο λιμάνι του Μενιδίου, από προσωπικό της Λιμενικής Αρχής, 46χρονος οδηγός Ι.Χ.Ε. οχήματος.

Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Άρτας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του ενώ η σορός του πρόκειται να μεταφερθεί στο Εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας της Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Ιωαννίνων για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής. 

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμενικό Σταθμό Μενιδίου.

=================

Συνελήφθη, απογευματινές ώρες σήμερα, στο λιμάνι της Χίου, από προσωπικό της Ασφάλειας της Λιμενικής Αρχής, ένας 32χρονος αλλοδαπός, διότι βρέθηκαν στην κατοχή του κλεψίτυποι ψηφιακοί δίσκοι ηχητικού και οπτικού υλικού (140 CD και 100 DVD) με σκοπό την πώληση.

Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χίου, ενώ το παράνομο εμπόρευμα κατασχέθηκε.

=================

Μεσημβρινές ώρες σήμερα, το Λιμεναρχείο Αίγινας, ενημερώθηκε από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ–Ο/Γ «ΑΓΙΟΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ» Ν.Π. 10532, το οποίο εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο για Πειραιά με 74 επιβάτες και 24 οχήματα, για δυσλειτουργία του καταπέλτη (χαλάρωση τερματικών σφικτήρων στα συρματόσχοινα του καταπέλτη).

Από τη Λιμενική Αρχή Αίγινας απαγορεύτηκε ο απόπλους του και άμεσα ακολούθησε έλεγχος από το Τοπικό Κλιμάκιο Επιθεώρησης κατά τον οποίο διαπιστώθηκε πως η βλάβη είχε αποκατασταθεί από το πλήρωμα του πλοίου.

Μετά από πραγματοποίηση δοκιμών κανονικής λειτουργίας του καταπέλτη με ικανοποιητικά αποτελέσματα, επετράπη ο απόπλους του «ΑΓΙΟΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ» στις 16.15 για την ολοκλήρωση του  δρομολογίου του, ενώ 35 από τους επιβάτες είχαν ήδη προωθηθεί στον προορισμό τους, στις 15.00, με το Ε/Γ–Υ/Γ «ΦΛΑΪΓΚ ΝΤΟΛΦΙΝ ΒΕΝΟΥΣ» Ν.Π. 8037.

=================

Μεσημβρινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Θεσσαλονίκης ενημερώθηκε για περιστατικό πτώσης ανδρός στη θάλασσα, στο ύψος της θαλάσσιας περιοχής του Μεγάρου Μουσικής. 

Άμεσα στο σημείο έσπευσε πλωτό περιπολικό Λ.Σ. – ΕΛ. ΑΚΤ., προσωπικό του οποίου διαπίστωσε πως ο άνδρας είχε ανασυρθεί από διερχόμενους, έχοντας τις αισθήσεις του.

Ο 81χρονος διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ» Γενικό Νοσοκομείο, όπου παραμένει νοσηλευόμενος.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης. 

  =================

Μεσημβρινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Λαυρίου, κατόπιν εντολής του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, προέβη στη σύλληψη τριών ατόμων, τα οποία είχαν εισέλθει στο γραφείο του νόμιμου Εκπροσώπου του Οργανισμού Λιμένος Λαυρίου και παρέμεναν εντός αυτού παρά τη θέλησή του.

=================

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, μεταφέρθηκε σήμερα, από το λιμάνι Φούρνων στο λιμάνι Καρλοβασίου, με το Ε/Γ–Δ/Ρ «ΠΑΝΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟΣ» Ν.Π. 11796,  18χρονος, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

 

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL