Τραυματισμός τεχνικού στην ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη Περάματος

Τραυματισμός  τεχνικού στην ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη Περάματος -Ημιβύθιση ερασιτεχνικού σκάφους στην Κόρινθο -  Συλλήψεις παράνομων μεταναστών – διακινητή στην Ηγουμενίτσα -  Συλλήψεις παράνομων μεταναστών –διακινητή στην Πάτρα.

 

Μεσημεριανές ώρες χθες, ενημερώθηκε, η Λιμενική Αρχή Περάματος για περιστατικό σοβαρού τραυματισμού, 41χρονου εργαζομένου τεχνικού εταιρείας, ύστερα από πτώση του από την πρύμνη Θ/Γ πλοίου το οποίο ήταν ανελκυσμένο στο ναυπηγείο ΨΑΡΡΟΥ στο Πέραμα.

Ο 41χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο «ΘΡΙΑΣΙΟ» Νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύεται στην μονάδα εντατικής θεραπείας.

Προανάκριση διενεργείται από την ανωτέρω Λιμενική Αρχή.

=================

Πρωινές ώρες σήμερα, διαπιστώθηκε από την Λιμενική Αρχή Κορίνθου, ότι το ερασιτεχνικό σκάφος «ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΑ» Λ.Π. 7855-Ι’, το οποίο βρισκόταν ελλιμενισμένο στην μαρίνα Κορίνθου, ημιβυθίστηκε χωρίς επιβαίνοντες, πιθανότατα λόγω των έντονων καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν στην εν λόγω περιοχή τις τελευταίες ημέρες.

Από το εν λόγω περιστατικό δεν επηρεάζεται, προς το παρόν, η ασφαλή πλεύση παρακείμενων σκαφών καθώς επίσης και δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση λόγω ότι το σκάφος είχε άδειες δεξαμενές.

Προανάκριση διενεργείται από την ανωτέρω Λιμενική Αρχή.

=================

Συνελήφθησαν, βραδινές ώρες χθες, στην πύλη του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, από προσωπικό  της οικείας Λιμενικής Αρχής,  ένας 19χρονος και δύο 18χρονοι αλλοδαποί, χωρίς νόμιμα ταξιδιωτικά έγγραφα με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα. Ο εντοπισμός των ανωτέρω  αλλοδαπών έγινε από τον οδηγό, κατόπιν διενέργειας ελέγχου του Φ/Γ οχήματος του, έμπροσθεν του καταπέλτη Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου, όπου και διαπίστωσε ότι ανάμεσα στα αξόνια και την μπαγκαζιέρα του επικαθήμενου ήταν κρυμμένοι οι τρεις αλλοδαποί.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας κατά την αυτόφωρη διαδικασία.

 

Επίσης, συνελήφθησαν, βραδινές ώρες χθες, στην πύλη του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας από το  γραφείο Ασφαλείας της Λιμενικής Αρχής,  24χρονος αλλοδαπός οδηγός Ι.Χ.Ε. οχήματος διότι διαπιστώθηκε να μεταφέρει μία (01) αλλοδαπή  που συνόδευε τα τρία (03) ανήλικα τέκνα της, και οι οποίοι κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας, διενεργείται προανάκριση κατά την αυτόφωρη διαδικασία, ενώ το όχημα καθώς και τα αναφερόμενα ταξιδιωτικά έγγραφα κατασχέθηκαν.

=================

Συνελήφθη, μεσημεριανές ώρες  χθες, από άνδρες της Υποδ/νσης Ασφαλείας/Τμ. Αλλοδαπών, κατά την διενέργεια ελέγχου  στον επιβατικό σταθμό Νοτίου Λιμένα Πάτρας, 42χρονος αλλοδαπός ο οποίος κατείχε και επέδειξε πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο, με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πατρών διενεργείται προανάκριση κατά την αυτόφωρη διαδικασία.

 

Επίσης, συνελήφθησαν, μεσημεριανές ώρες χθες, στην πύλη εισόδου στο Νότιο Λιμένα Πατρών, από προσωπικό του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών, 29χρονος οδηγός φορτηγού οχήματος, διότι διαπιστώθηκε να μεταφέρει  έναν 18χρονο αλλοδαπό, χωρίς νόμιμα ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα.

Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας, ενώ το φορτηγό όχημα καθώς και δύο (2) κινητά που βρέθηκαν στην κατοχή του 29χρονου, κατασχέθηκαν.

 

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL