Σύλληψη παράνομων μεταναστων και διακινητή στην Ηγουμενίτσα

  Σύλληψη παράνομων μεταναστών και διακινητή στην Ηγουμενίτσα -  Συλλήψεις παράνομων μεταναστών στην Πάτρα

Συνελήφθη, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, στην πύλη του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας από το προσωπικό του Γραφείου Ασφαλείας της οικείας Λιμενικής Αρχής, 40χρονος οδηγός φορτηγού οχήματος με επικαθήμενο διότι διαπιστώθηκε να μεταφέρει εντός του φορτίου του οχήματος έξι (06) αλλοδαπούς, χωρίς ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα, οι οποίοι επίσης συνελήφθησαν.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας, διενεργείται προανάκριση κατά την αυτόφωρη διαδικασία, ενώ κατασχέθηκε το όχημα.

=================

Συνελήφθησαν, βραδινές ώρες χθες, από προσωπικό της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας /Τμήμα Αλλοδαπών, κατά την διενέργεια ελέγχου  στον επιβατικό σταθμό νοτίου λιμένα Πάτρας, δύο (02) αλλοδαποί, οι οποίοι κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πατρών διενεργείται προανάκριση κατά την αυτόφωρη διαδικασία.

Επίσης, συνελήφθη, βραδινές ώρες χθες, στο νότιο λιμένα Πατρών, από προσωπικό του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών της οικείας Λιμενικής Αρχής, 61χρονος αλλοδαπός οδηγός Ι.Χ.Ε. οχήματος, ο οποίος κατείχε με σκοπό να προμηθεύσει σε 23χρονο αλλοδαπό, πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα.

Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας.

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL