Συνέχεια ενημέρωσης για τις συλλήψεις για παράβαση του Εθνικού Τελωνειακού Κώδικα στη Σαλαμίνα –

Συνέχεια ενημέρωσης για τις συλλήψεις για παράβαση του Εθνικού Τελωνειακού Κώδικα στη Σαλαμίνα Διακομιδή ασθενούς – Εντοπισμός νεκρού δελφινιού και νεκρής θαλάσσιας χελώνας

 

Για παραμέληση εποπτείας του ανήλικου τέκνου του και τη μη παρεμπόδιση αυτού για την τέλεση αξιόποινης πράξης, συνελήφθη κατόπιν προφορικής εντολής κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πειραιά, ο 40χρονος πατέρας της 17χρονης, η οποία συνελήφθη βραδινές ώρες χθες, εντός του λιμένα Παλουκίων Σαλαμίνας.

Ειδικότερα ο ανωτέρω, συνελήφθη από στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τομέα Ανάκρισης και Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, εντός του οικείου λιμενικού καταστήματος όπου προσήλθε ο ίδιος αυτοβούλως, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα.

Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.

 

*****

 

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθη, πρωινές ώρες σήμερα, από το λιμένα Αλόννησου στο λιμένα Βόλου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ ''ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ'' Ν.Π. 10001, 86χρονος, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

 

*****

 

Ένα δελφίνι εντοπίστηκε νεκρό από τη Λιμενική Αρχή Κω, στην παραλία περιοχής “ΤΙΓΚΑΚΙΟΥ” ν. Κω.

Από την οικεία Λιμενική Αρχή ενημερώθηκε σχετικά η αρμόδια Υπηρεσία για την υγειονομική του ταφή.

 

*****

 

Μία θαλάσσια χελώνα, του είδους καρέττα-καρέττα, εντοπίστηκε νεκρή από τη Λιμενική Αρχή Αιγίου, στην περιοχή παραλίας “ΦΑΣΟΥΛΕΙΚΑ” Δήμου Αιγιαλείας.

Από την οικεία Λιμενική Αρχή ενημερώθηκε σχετικά η αρμόδια Υπηρεσία για την υγειονομική της ταφή.

 

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL