Επαφή Ε/Γ-Ο/Γ στον προβλήτα του λιμένα Νάξου

Επαφή Ε/Γ-Ο/Γ στον προβλήτα του λιμένα Νάξου – Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό στη Μυτιλήνη

 

Πρωινές ώρες σήμερα, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Νάξου, ότι το Ε/Γ-Ο/Γ «BLUE STAR ΝΑΞΟΣ» Ν.Π. 11014, κατά το χειρισμό πρόσδεσής του, στο λιμάνι Νάξου, εκτελώντας προγραμματισμένο δρομολόγιο από το λιμένα Θήρας, με τριάντα (30) επιβάτες, ήρθε σε επαφή με τον προβλήτα, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί στρέβλωση ελασμάτων στο  δεξί  άκρο του πρυμναίου ζωναρίου του πλοίου.

Από το περιστατικό δεν υπήρξε τραυματισμός επιβάτη ή μέλους του πληρώματος και δεν προκλήθηκε ρύπανση του θαλασσίου περιβάλλοντος, ενώ κατόπιν επιθεώρησης από ναυπηγό του τοπικού κλιμακίου, το πλοίο συνέχισε το εγκεκριμένο δρομολόγιο του για Πάρο-Πειραιά.

===================

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, στη οδό Π. Κουντουριώτη στο ύψος πλησίον πλατείας Σαπφούς, όταν δίκυκλη μοτοσικλέτα, με οδηγό 33χρονο, ανετράπη λόγω ολισθηρότητας του οδοστρώματος.

Αποτέλεσμα της ανατροπής  της δίκυκλης μοτοσικλέτας ήταν  ο τραυματισμός του οδηγού, ο οποίος διεκομίσθη με ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β. στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης, όπου και παραμένει νοσηλευόμενος.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Μυτιλήνης.

 

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL