Θάνατος ημεδαπής στην Επανομή Θεσσαλονίκης – Σύλληψη αλλοδαπών στην Πάτρα – Διακομιδή ασθενούς

Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε μεσημβρινές ώρες χθες από την θαλάσσια περιοχή «ΠΑΛΙΟΥΡΑ» Επανομής Θεσσαλονίκης, 71χρονη.
Στη συνέχεια πλήρωμα ασθενοφόρου ΕΚΑΒ που κατέφθασε στο σημείο, πραγματοποίησε καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση με αρνητικά αποτελέσματα.
Η 71χρονη μεταφέρθηκε στο Π.Γ.Ν. Παπανικολάου, όπου παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.
Προανάκριση διενεργείται από το Α΄ Λιμενικό Τμήμα Νέας Μηχανιώνας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης.
*****
Στη σύλληψη τεσσάρων (04) αλλοδαπών, ηλικίας 74, 40, 16 και 25 ετών αντίστοιχα, προέβησαν απογευματινές ώρες χθες, στο νότιο λιμένα Πατρών, από στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πατρών.
Συγκεκριμένα, οι ανωτέρω σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε Ι.Χ.Ε. όχημα, με οδηγό τον 74χρονο, διαπιστώθηκε ότι μετέφερε τους υπόλοιπους αλλοδαπούς, οι οποίοι κατείχαν και επέδειξαν ταξιδιωτικά έγγραφα που ανήκουν σε άλλα πρόσωπα, με σκοπό να τους μεταφέρει λάθρα στο εξωτερικό.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το όχημα, ένα (01) κινητό τηλέφωνο και τα  ανωτέρω έγγραφα.
*****
Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθη, βραδινές ώρες χθες, από το λιμένα Τήνου στο λιμένα Σύρου, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., 37χρονη, η οποία έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.   
Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL