Εκδήλωση πυρκαγιάς σε Α/Κ σκάφος στην Αργολίδα

Εκδήλωση πυρκαγιάς σε Α/Κ σκάφος στην Αργολίδα – Συλλήψεις παράνομων μεταναστών και αλλοδαπών συνεργών στην Πάτρα –  Μεταφορά ασθενούς

Πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Τολού, ενημερώθηκε για εκδήλωση πυρκαγιάς στο Α/Κ σκάφος «ΓΕΩΡΓΙΟΣ» Ν.Ν. 184, το οποίο ήταν δεμένο στο λιμάνι «ΒΙΒΑΡΙΟΥ» Αργολίδας, χωρίς επιβαίνοντες.

Άμεσα στο σημείο έσπευσε προσωπικό Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ. ενώ ήταν ήδη σε εξέλιξη η κατάσβεση της πυρκαγιάς από προσωπικό της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Από το περιστατικό δεν προκλήθηκαν ζημιές σε άλλα σκάφη, δεν αναφέρθηκε τραυματισμός και δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμενικό Σταθμό Τολού, ενώ ενημερώθηκε ο ιδιοκτήτης του «ΓΕΩΡΓΙΟΣ» όπως προβεί στις απαραίτητες ενέργειες προς αποτροπή βύθισης του σκάφους.

=================

Συνελήφθησαν, απογευματινές ώρες χθες, στον επιβατικό σταθμό νοτίου Λιμένα Πατρών, από προσωπικό της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας, πριν την επιβίβασή τους σε Ε/Γ–Ο/Γ πλοία με προορισμό την Ιταλία, τρεις (03) αλλοδαποί διότι κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.

 

Επίσης, συνελήφθησαν, απογευματινές ώρες χθες, στο ίδιο λιμάνι, πριν την επιβίβασή τους σε Ε/Γ–Ο/Γ πλοίο με προορισμό την Ιταλία, δύο (02) αλλοδαποί διότι παρείχαν άμεση συνέργεια συνοδεύοντας 65χρονο αλλοδαπό, που κατείχε πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα, ο οποίος και συνελήφθη.

Προανακρίσεις, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργούνται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας.

=================

. Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, μεταφέρθηκε βραδινές ώρες χθες, από το λιμάνι Γλώσσας Σκοπέλου στο λιμάνι Πλατανιά Μαγνησίας, με το Ε/Γ–Τ/Ρ «ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ» Ν.Σ. 148,  6χρονη, η οποία έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL