Τραυματισμός Έλληνα ναυτικού στις Μπαχάμες

Τραυματισμός Έλληνα ναυτικού στις Μπαχάμες – Τραυματισμός Έλληνα ναυτικού στην Κω - Συλλήψεις παράνομων αλλοδαπών στην Πάτρα και την Ηγουμενίτσα

Πρώτες πρωινές ώρες χθες, ενημερώθηκε το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, για περιστατικό τραυματισμού 23χρονου Έλληνα ναυτικού,  που υπηρετούσε ως Γ΄ Μηχανικός στο Φ/Γ «AEGEANANGEL» Ν.Π. 11328, το οποίο εκτελούσε ταξίδι από Μεξικό για Ισπανία.

Ανωτέρω πλοίο προσέγγισε λιμένα Μπαχάμες όπου αποβιβάστηκε ο τραυματίας ο οποίος μεταφέρθηκε σε τοπικό νοσοκομείο, ενώ το πλοίο συνεχίζει το δρομολόγιό του.

Προανάκριση θα διενεργηθεί από το  Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά.

====================

Απογευματινές ώρες χθες, ενημερώθηκε ο Λιμενικός Σταθμός Καρδάμαινας,  από τον Πλοίαρχο του Φ/Γ πλοίου «ΔΗΜΗΤΡΗΣ Φ» Ν. Βόλου 57, το οποίο εκτελούσε δρομολόγιο από λιμένα Ρόδου με προορισμό τον λιμένα Καμαρίου-Κεφάλου Κω, για περιστατικό τραυματισμού 34χρονου ημεδαπού μέλους πληρώματος, ο οποίος έχοντας τις αισθήσεις του, είχε τραυματισθεί μετά από πτώση και έχρηζε ιατρικής βοήθειας.

Με τον κατάπλου του Φ/Γ πλοίου στο λιμένα Καμαρίου-Κεφάλου Κω, ο 34χρονος παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα και διεκομίσθη στο Γενικό Νοσοκομείο Κω και εν συνεχεία θα διακομιστεί στο Νοσοκομείο Ρόδου.

Προανάκριση διενεργείται από τον Λιμενικό Σταθμό Καρδάμαινας.  

====================

Συνελήφθη, απογευματινές ώρες χθες, στον επιβατικό σταθμό του νέου λιμένα Πατρών, από προσωπικό της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, κατά την διενέργεια ελέγχου σε άτομα που επρόκειτο να ταξιδέψουν με Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό την Ιταλία, 27χρονος αλλοδαπός, ο οποίος κατείχε και επέδειξε πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο, με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα.

Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας, ενώ κατασχέθηκε το ανωτέρω πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο.

====================

Συνελήφθη, απογευματινές ώρες χθες, εντός του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, 22χρονος αλλοδαπός, στερούμενος νόμιμων ταξιδιωτικών εγγράφων, με σκοπό την παράνομη έξοδό του από την χώρα.

Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας.

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL