Συλλήψεις παράνομων αλλοδαπών στην Πάτρα και τη Μυτιλήνη – Διακομιδές ασθενών

Συλλήψεις παράνομων αλλοδαπών στην Πάτρα  και τη Μυτιλήνη – Διακομιδές ασθενών
 
 
Στη σύλληψη δύο (02) αλλοδαπών προέβησαν, απογευματινές ώρες σήμερα, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας.
Συγκεκριμένα, οι ανωτέρω σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στον επιβατικό σταθμό του νοτίου λιμένα Πατρών, από στελέχη του Τμήματος αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.
Επίσης, στη σύλληψη ενός 22χρονου αλλοδαπού προέβησαν, απογευματινές ώρες σήμερα, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας.
Συγκεκριμένα, ο ανωτέρω σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στον επιβατικό σταθμό του νοτίου λιμένα Πατρών, από στελέχη του Τμήματος αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, κατείχε και επέδειξε πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο, με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί τις προανακρίσεις, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω έγγραφα.
 
*****
 
Στη σύλληψη ενός 29χρονου αλλοδαπού προέβησαν, πρωινές ώρες σήμερα, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Μυτιλήνης.
Συγκεκριμένα, ο ανωτέρω σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στον λιμένα Μυτιλήνης, από στελέχη του γραφείου Ασφάλειας και Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών της οικείας Λιμενικής Αρχής, κατείχε και επέδειξε πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Μυτιλήνης που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω έγγραφα καθώς και το χρηματικό ποσό των επτακοσίων ευρώ (700€).
 
*****
 
 
Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν σήμερα, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:
65χρονος και 74χρονος από το λιμένα Αίγινας στο λιμένα Πειραιά, με το Ε/Γ-Τ/Ρ ''ΤΖΑΜΑΙΚΑ ΙΙ'' Ν.Α. 171 και
61χρονης από το λιμένα Σκοπέλου στο λιμένα Βόλου με το Ε/Γ-Τ/Ρ ''ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ'' Ν. Π. 10001.
 
Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL