Απαγόρευση απόπλου Ε/Γ-Ο/Γ στην Ηγουμενίτσα – Σύλληψη για ναρκωτικά στην Τήνο

Απαγόρευση απόπλου Ε/Γ-Ο/Γ στην Ηγουμενίτσα – Σύλληψη για ναρκωτικά στην Τήνο
 
 
Ενημερώθηκε, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ “EUROFERRY CORFU” σημαίας Ιταλίας, ότι κατά τη διαδικασία πρόσδεσης του στον οικείο λιμένα, προερχόμενο από λιμένα Μπρίντιζι Ιταλίας, είχε εμπλακεί στην αριστερή προπέλα του πλοίου ένα αντικείμενο. 
Το εν λόγω πλοίο το οποίο κατέπλευσε με ασφάλεια χωρίς να αναφερθεί τραυματισμός, επρόκειτο να εκτελέσει προγραμματισμένο δρομολόγιο για  Μπρίντιζι Ιταλίας, μεταφέροντας 323 επιβάτες, 53 Ι.Χ.Ε. και 66 Φ/Γ. 
Άμεσα από την οικεία Λιμενική Αρχή επέβη επί του πλοίου Τοπικό Κλιμάκιο Επιθεώρησης και κατόπιν διαπίστωσης από δύτη, εμπλοκής αλυσίδας και κάβου στην αριστερή προπέλα του “EUROFERRY CORFU”, απαγορεύτηκε ο απόπλους του μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης και προσκόμισης βεβαιωτικού αξιοπλοΐας από το νηογνώμονα που το παρακολουθεί. 
Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας.
 
*****
 
Για κατοχή ναρκωτικών ουσιών συνελήφθη ένας 38χρονος, βραδινές ώρες χθες, στον εξωτερικό λιμένα Τήνου, από στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής. 
Συγκεκριμένα, κατόπιν ελέγχου που πραγματοποιήθηκε μετά τον κατάπλου Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου, διαπιστώθηκε ότι ο ανωτέρω είχε στην κατοχή του μία (01) πλαστική συσκευασία που περιείχε ακατέργαστη ινδική κάνναβη, μικτού βάρους είκοσι τριών γραμμαρίων (23gr). 
Από την οικεία Λιμενική Αρχή που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε η εν λόγω ποσότητα ναρκωτικών ουσιών. 
Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL