Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό στην Ερμιόνη – Ανεύρεση αμφορέων στη Μύρινα – Διακομιδή ασθενούς

  Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό στην Ερμιόνη – Ανεύρεση αμφορέων στη Μύρινα – Διακομιδή ασθενούς
 
Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό, σημειώθηκε βραδινές ώρες χθες, επί της χερσαίας ζώνης του λιμένα Ερμιόνης, όταν δίκυκλο όχημα με οδηγό έναν 44χρονο αλλοδαπό, εξετράπη της πορείας του και συγκρούστηκε με σταθμευμένο φορτηγό όχημα. 
Αποτέλεσμα του τροχαίου ατυχήματος ήταν ο τραυματισμός του οδηγού του δικύκλου, ο οποίος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα στο Κέντρο Υγείας Κρανιδίου, για την παροχή των πρώτων βοηθειών, απ΄ όπου και εξήλθε. 
Προανάκριση διενεργείται από το Β΄ Λιμενικό Τμήμα Ερμιόνης του Λιμεναρχείου Ναυπλίου. 
*****
Ενημερώθηκε, βραδινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Μύρινας, από τον κυβερνήτη του Α/Κ – μηχανότρατα “Π.Γ. ΨΑΡΡΟΣ” Ν. Μύρινας 27, ότι κατά τη διάρκεια της αλιευτικής του δραστηριότητας στη θαλάσσια περιοχή δεκατρία (13) ν.μ. βόρεια της νήσου Λήμνου,  ανέλκυσε τρεις (03) αμφορείς διαφόρων μεγεθών (ύψους από 30 έως 22 εκατοστών).
Οι ανωτέρω αμφορείς παραδόθηκαν στο Λιμεναρχείο Μύρινας ενώ στη συνέχεια παρελήφθησαν από το Αρχαιολογικό Μουσείο Λήμνου προς έλεγχο– εκτίμηση.
Διαθέσιμο φωτογραφικό υλικό έχει αναρτηθεί στο www.hcg.gr.
 
*****
Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος– Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθη μεσημβρινές ώρες σήμερα, από το λιμένα Πάρου στο λιμένα Σύρου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ ''ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΙΙΙ'' Ν.Ν. 62, 79χρονη, η οποία έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.
Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL