Συλλήψεις παράνομων μεταναστών στην Ηγουμενίτσα και την Πάτρα

Συλλήψεις παράνομων μεταναστών στην Ηγουμενίτσα και την Πάτρα – Τροχαίο με τραυματισμό στην Μυτιλήνη – Εκδήλωση πυρκαγιάς σε υπό διάλυση πλοίο στην Ελευσίνα - Μεταφορές ασθενών

Συνελήφθησαν, μεσημβρινές ώρες σήμερα, εντός του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, από προσωπικό της οικείας Λιμενικής Αρχής, κατά την διενέργεια ελέγχου, δύο (02) αλλοδαποί,  στερούμενοι νόμιμων ταξιδιωτικών εγγράφων, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από την χώρα.

Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας.

======================

Συνελήφθησαν, απογευματινές ώρες σήμερα, στο νότιο λιμένα της Πάτρας, από προσωπικό της Υποδ/νσης Ασφαλείας Πατρών/ Τμήμα Αλλοδαπών, πριν την επιβίβασή τους σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοία με προορισμό την Ιταλία, δύο (02) αλλοδαποί, διότι κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.

Προανακρίσεις, κατά την αυτόφωρη διαδικασία διενεργούνται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας.

======================

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, στην παραλιακή οδό Π. Κουντουριώτη στη Μυτιλήνη, όταν δίκυκλη μοτοσικλέτα με 35χρονο οδηγό, παρέσυρε και τραυμάτισε δύο (02) αλλοδαπές, 46 και 44 ετών αντίστοιχα, οι οποίες διέσχιζαν πεζές την ανωτέρω οδό.

Οι παραπάνω γυναίκες διακομίστηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης, για την παροχή των πρώτων βοηθειών.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Μυτιλήνης.

======================

Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Ελευσίνας, ότι κατά τις εργασίες διάλυσης του Δ/Ξ «SLOPS» Ν.Π. 10178 σε ναυπηγείο στην περιοχή «ΒΛΥΧΑ» Ελευσίνας, εκδηλώθηκε πυρκαγιά σε δεξαμενή του ανωτέρω πλοίου, η οποία κατασβέστηκε επιτυχώς μετά από την άμεση επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ελευσίνας.

Από την πυρκαγιά δεν υπήρξε τραυματισμός και δεν προκλήθηκε θαλάσσια ρύπανση, ενώ περιμετρικά του πλοίου τοποθετήθηκε προληπτικά πλωτό φράγμα του ναυπηγείου.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ελευσίνας.

======================

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν σήμερα, οι παρακάτω μεταφορές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

·        64χρονου, από το λιμάνι της Πάτμου στο λιμάνι Πυθαγορείου Σάμου, με  το Ε/Γ–Τ/Ρ «ΔΕΛΦΙΝΙ» Ν.Λέρου 56,

·        53χρονου, από το λιμάνι Καμαριώτισσας Σαμοθράκης στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης, με πλωτό περιπολικό Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL