Επίσκεψη στο Αρχηγείο Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. του Συντονιστή της Ε.Ε. για την εφαρμογή της Κοινής Δήλωσης Ε.Ε. - Τουρκίας για το μεταναστευτικό

Επίσκεψη στο Αρχηγείο Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. του Συντονιστή της Ε.Ε. για
την εφαρμογή της Κοινής Δήλωσης Ε.Ε. - Τουρκίας για το μεταναστευτικό.
 
     Επίσκεψη στο Αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποίησε ο Συντονιστής της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την εφαρμογή της Κοινής Δήλωσης Ε.Ε. - Τουρκίας για το μεταναστευτικό, κ. Maarten Verwey και συναντήθηκε με τον Αρχηγό Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.  Αντιναύαρχο Λ.Σ. Σταμάτιο Ράπτη.
       Ο κ. Maarten Verwey συνοδευόταν από τους αξιωματούχους της αντιπροσωπείας της Ε.Ε. στην Αθήνα, κ.κ. Ιωάννη Χατζηγιάννη και Χρυσόστομο Αδαμίδη, ενώ από πλευράς Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής στη συνάντηση παρέστησαν επίσης ο Α΄ Υπαρχηγός Αντιναύαρχος Λ.Σ. Θεόδωρος Κλιάρης, ο Β΄ Υπαρχηγός Αντιναύαρχος Λ.Σ. Αθανάσιος Ντούνης καθώς και επιτελικά στελέχη της Διεύθυνσης Ποντοπόρου Ναυτιλίας (ΔΠΝ) και της Υπηρεσίας Ολοκληρωμένης Θαλάσσιας Επιτήρησης (ΥΟΘΕ).
      Η συνάντηση διεξήχθη σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα και επικεντρώθηκε στη διαχείριση των μεταναστευτικών ροών στο Ανατολικό Αιγαίο, με έμφαση στην εφαρμογή της Κοινής Δήλωσης Ε.Ε. - Τουρκίας για το μεταναστευτικό.
 

Κατηγορία:


Wildcard SSL