Συλλήψεις παράνομων μεταναστών στην Κόρινθο, την Πάτρα και την Ηγουμενίτσα

Συλλήψεις παράνομων μεταναστών στην Κόρινθο, την Πάτρα και την Ηγουμενίτσα - Κατάσχεση αλιευμάτων στην ιχθυόσκαλα δημοσίου Νέας Μηχανιώνας - Ανεύρεση πτώματος στη Σαλαμίνα

Συνελήφθησαν, απογευματινές ώρες χθες, από προσωπικό Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών της Λιμενικής Αρχής Κορίνθου, έξι (06) αλλοδαποί, οι οποίοι εντοπίστηκαν σε επικαθήμενο όχημα, σταθμευμένο στο χερσαίο χώρο του λιμένα, και επρόκειτο να ταξιδέψουν με Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό την Ιταλία στερούμενοι ταξιδιωτικών εγγράφων.

Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας. 

===========================

Συνελήφθησαν, απογευματινές ώρες χθες, από άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών / Τμήμα αλλοδαπών, ύστερα από έλεγχο που διενεργήθηκε στον επιβατικό σταθμό του νότιου λιμένα Πατρών, σε άτομα που επρόκειτο να ταξιδέψουν με Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό την Ιταλία, δύο (02) αλλοδαποί, οι οποίοι κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από την χώρα.

Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας, ενώ τα ταξιδιωτικά έγγραφα κατασχέθηκαν.  

===========================

Συνελήφθησαν, πρωινές ώρες σήμερα, εντός του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, από προσωπικό Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών της Λιμενικής Αρχής Ηγουμενίτσας, δύο (02) αλλοδαποί, οι οποίοι εντοπίστηκαν πρόχειρα κρυμμένοι σε επικαθήμενο φορτηγού οχήματος, στερούμενοι των ταξιδιωτικών τους εγγράφων.

Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας. 

==============================

Πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, μετά από ελέγχους που διενεργήθηκαν από στελέχη της Λιμενικής Αρχής στην ιχθυόσκαλα δημοσίου Νέας Μηχανιώνας σε εταιρείες εμπορίας ιχθύων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα παρακάτω αλιεύματα:

1) τριάντα (30) κιλά ιχθείς του είδους λαβράκι, υπολειπομένων διαστάσεων 22-23 εκ. (αντί του προβλεπόμενου 25 εκ.),

2) εβδομήντα οχτώ (78) κιλά ιχθείς του είδους μπακαλιάρος, υπολειπομένων διαστάσεων 14-17 εκ. (αντί του προβλεπόμενου 20 εκ.), και

3) δέκα οχτώ (18) κιλά ιχθείς του είδους μπακαλιάρος, υπολειπομένων διαστάσεων 16-18 εκ. (αντί του προβλεπόμενου 20 εκ.).

Από τη Λιμενική Αρχή Νέας Μηχανιώνας που διενεργεί την προανάκριση  κινήθηκαν και οι διαδικασίες επιβολής διοικητικών προστίμων, ενώ τα κατασχεμένα αλιεύματα πρόκειται να διατεθούν σε ευαγή ιδρύματα.

=====================

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή Βουρκάρι Σαλαμίνας, 58χρονος.

Η σορός του μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Σαλαμίνας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ στη συνέχεια πρόκειται να μεταφερθεί στο Νεκροτομείο Αναστάσεως Πειραιά για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής και τοξικολογικής εξέτασης.

Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Σαλαμίνας.

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL