Έρευνες για τον εντοπισμού αγνοούμενου αλλοδαπού στην Κίσαμο

Έρευνες για τον εντοπισμού αγνοούμενου αλλοδαπού στην Κίσαμο -

Εντοπισμός κατάλοιπων στο υπό διάλυση Δ/Ξ «ΣΛΟΠΣ» Ν.Π.10178 – Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό στο Ηράκλειο

Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Κίσαμου από ιδιοκτήτη ξενοδοχείου της περιοχή, ότι αλλοδαπός, ο οποίος διέμενε στο ξενοδοχείο του, μεσημβρινές ώρες την 23/11/2011, αναχώρησε από την περιοχή «ΦΑΛΑΣΣΑΡΝΩΝ» με ένα κανό για να αλιεύσει στην νήσο «ΠΕΤΑΛΙΔΑ» και έκτοτε αγνοείται.

Άμεσα στην περιοχή έσπευσε περιπολικό όχημα καθώς και το επαγγελματικό αλιευτικό «ΑΛΜΠΑΤΡΟΣ» Ν.Χ. 471 με επιβαίνοντες προσωπικό  της οικείας Λιμενικής Αρχής, όπου πραγματοποίησαν έλεγχο στην ανωτέρω περιοχή με αρνητικά αποτελέσματα.

Οι έρευνες συνεχίζονται, ενώ εξελίξεις θα αναφερθούν με νεότερο δελτίο τύπου.

================================

Πρωινές ώρες χθες, κλιμάκιο αποτελούμενο από προσωπικό της Διεύθυνσης Δημόσιας Ασφάλειας του Αρχηγείου Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, της Διεύθυνσης Πλωτών & Χερσαίων Μέσων, της Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά και του Τμήματος Προστασίας Θαλάσσιου Περιβάλλοντος του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ελευσίνας διενήργησαν έλεγχο στο υπό διάλυση Δ/Ξ «ΣΛΟΠΣ» Ν.Π. 10178 που βρίσκεται σε ναυπηγείο – διαλυτήριο στην περιοχή «ΒΛΥΧΑ» Ελευσίνας, εντοπίζοντας ποσότητες πετρελαιοειδών στις δεξαμενές του πλοίου καθώς και σε διακόσια πενήντα πέντε (255) βαρέλια και σε οκτώ (08) αυτοσχέδιες δεξαμενές που είχαν αντληθεί από το ανωτέρω πλοίο και βρισκόταν στο χερσαίο χώρο του ναυπηγείου.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ελευσίνας διενεργήθηκε δειγματοληπτικός έλεγχος, τα δείγματα του οποίου απεστάλησαν άμεσα στη Χημική υπηρεσία Πειραιά, προκειμένου εξεταστεί εάν πρόκειται για πετρελαιοειδή κατάλοιπα ή για καθαρό πετρέλαιο  και εάν αυτό είναι δυνατό να χρησιμοποιηθεί στο ελεύθερο εμπόριο.

Τυχόν εξελίξεις θα αναφερθούν με νεότερο δελτίο τύπου.

================================

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε, απογευματινές ώρες σήμερα, στην παραλιακή οδό Νεάρχου στο Ηράκλειο, όταν φορτηγό όχημα με οδηγό έναν 53χρονο  συγκρούστηκε με Ι.Χ.Ε. όχημα με οδηγό μία 41χρονη και με μία δίκυκλη μοτοσικλέτα με οδηγό έναν 18χρονο και συνοδηγό μία 16χρονη.

Από την σύγκρουση τραυματίστηκαν οι επιβάτες της δίκυκλης μοτοσικλέτας, οι οποίοι διακομίστηκαν  με ασθενοφόρο όχημα στο «ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΟ» Νοσοκομείο Ηρακλείου, για παροχή πρώτων βοηθειών.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου.

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL