Σύλληψη ημεδαπού για ναρκωτικά στη Ρόδο

Στο πλαίσιο των συστηματικών και εντατικών προσπαθειών, που πραγματοποιούν τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής για την καταπολέμηση των οργανωμένων μορφών εγκληματικότητας, συνελήφθη μεσημβρινές ώρες σήμερα, από στελέχη του γραφείου Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ρόδου, ένας 33χρονος ημεδαπός, για κατοχή  ναρκωτικών ουσιών.
Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών σε αποθήκη μεταφορικής εταιρείας στη Λεωφόρο Ρόδου – Καλλιθέας, εντοπίστηκε δέμα που περιείχε πιθανότατα ποσότητα ναρκωτικών ουσιών. Στη συνέχεια εμφανίστηκε ως παραλήπτης ο 33χρονος και αφού παρέλαβε το δέμα, στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής πραγματοποίησαν έλεγχο, από τον οποίο προέκυψε ότι εντός του δέματος και σε πλαστική συσκευασία που περιείχε καφέ, υπήρχε πιθανότατα ποσότητα ηρωίνης συνολικού μικτού βάρους εκατόν οκτώ γραμμαρίων (108gr).
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ρόδου που διενεργεί την προανάκριση, συνελήφθη ο 33χρονος ημεδαπός, ενώ κατασχέθηκε η ανωτέρω ποσότητα  ναρκωτικών ουσιών .
 
Σχετικά αρχεία: 

Wildcard SSL