Συλλήψεις αλλοδαπών στη Σάμο και στην Πάτρα – Τροχαίο ατύχημα στο Βόλο

Στη σύλληψη μίας 32χρονης αλλοδαπής προέβησαν, μεσημβρινές ώρες σήμερα, στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας του Λιμεναρχείου Σάμου.
Συγκεκριμένα, η ανωτέρω σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο λιμένα Μαλαγαρίου ν. Σάμου , πριν τον απόπλου Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου, κατείχε και επέδειξε δελτίο αιτούντος διεθνής προστασίας άλλου προσώπου.
Από το Λιμεναρχείο Σάμου που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το ανωτέρω έγγραφο.
*****
Στη σύλληψη ενός 30χρονου αλλοδαπού, προέβησαν απογευματινές ώρες σήμερα στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας.
Συγκεκριμένα, ο ανωτέρω, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από στελέχη του Τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών στον επιβατικό σταθμό του νότιου λιμένα Πατρών, πριν την επιβίβασή του σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό το εξωτερικό, κατείχε και επέδειξε πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα.
 
Επίσης δύο (02) αλλοδαποί, ηλικίας 27 και 19 ετών αντίστοιχα, συνελήφθησαν απογευματινές ώρες σήμερα από στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας.
Ειδικότερα, ο 19χρονος, κατόπιν ελέγχου που πραγματοποιήθηκε από στελέχη του Τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών στον επιβατικό σταθμό του νότιου λιμένα Πατρών, πριν την επιβίβασή του σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό το εξωτερικό, κατείχε και επέδειξε πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο , με σκοπό να μεταβεί παράνομα στο εξωτερικό, με την άμεση συνέργεια του 27χρονου που τον συνόδευε και θα ταξίδευε μαζί του.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί τις προανακρίσεις, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω έγγραφα.
*****
Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, για την ύπαρξη τροχαίου ατυχήματος με υλικές ζημιές στο χώρο στάθμευσης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας επί των οδών Ιάσονος με Φιλελλήνων.
Άμεσα στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής μετέβησαν στο σημείο, όπου διαπίστωσαν ότι Ι.Χ.Ε. όχημα με οδηγό έναν 37χρονο προσέκρουσε πλαγιομετωπικά σε δύο σταθμευμένα οχήματα. 
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου, που διενεργεί την προανάκριση διαπιστώθηκε ότι ο 37χρονος δεν διέθετε άδεια ικανότητας οδήγησης και του επιβλήθηκαν οι προβλεπόμενες διοικητικές κυρώσεις.
 
Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL