Ανεύρεση σορού γυναίκας αγνώστων λοιπών στοιχείων στην Ιεράπετρα – Σύλληψη για παράβαση του Εθνικού Τελωνειακού Κώδικα στη Κω –

Ανεύρεση σορού γυναίκας αγνώστων λοιπών στοιχείων στην Ιεράπετρα – Σύλληψη για παράβαση του Εθνικού Τελωνειακού Κώδικα στη Κω – Διακομιδή ασθενούς
 
Εντοπίστηκε, πρωινές ώρες σήμερα, μία (01) σορός γυναίκας, αγνώστων λοιπών στοιχείων, στη θαλάσσια περιοχή  Πάνω Παραλίας Ιεράπετρας.
Η ανωτέρω σορός, ηλικίας περίπου 75 ετών, ύψους περίπου 1,56m, φορούσε μαύρη μπλούζα κοντομάνικη και μαύρη φούστα.
Από το Λιμεναρχείο Ιεράπετρας που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας–νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Κρήτης.
 
*****
 
Στη σύλληψη ενός 46χρονου αλλοδαπού προέβησαν, βραδινές ώρες χθες, στελέχη της Λιμενικής Αρχής Κω, για παράβαση του Εθνικού Τελωνειακού Κώδικα.
Ειδικότερα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε από προσωπικό του Γραφείου Ασφάλειας και του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών κατά τον κατάπλου Ε/Γ- Ο/Γ πλοίου στον οικείο λιμένα, βρέθηκαν στην κατοχή του ανωτέρω, εντός χειραποσκευής, δέκα (10) κλειστά πακέτα καπνού των πενήντα γραμμαρίων (50gr), τα οποία δεν έφεραν την ένσημη ταινία του ειδικού φόρου κατανάλωσης.
Από το Λιμεναρχείο Κω που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν τα εν λόγω καπνικά προϊόντα, οι διαφυγόντες δασμοί των οποίων ανέρχονται στο χρηματικό ποσό των ενενήντα εννέα ευρώ και δεκατεσσάρων λεπτών (99,14€).
Διαθέσιμο φωτογραφικό υλικό έχει αναρτηθεί στο www.hcg.gr
 
*****
 
Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος–Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθη, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από το λιμένα Αγνώντα Σκοπέλου στο λιμένα Βόλου, με το Ε/Γ-Τ/Χ ''ΜΑΡΙΑΝΗ'' Τ.Σ. 119 Α΄, 58χρονη, η οποία έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.
Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL