Θάνατος λουόμενου στο Λασίθι – Συλλήψεις αλλοδαπών στην Πάτρα – Διακομιδή ασθενούς

   Θάνατος λουόμενου στο Λασίθι – Συλλήψεις αλλοδαπών στην Πάτρα  – Διακομιδή ασθενούς
 
Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή “ΣΙΣΣΙΟΥ” ν.Λασιθίου, 71χρονος αλλοδαπός.
Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Από το Β' Λιμενικό Τμήμα Χερσονήσου του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηρακλείου που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής. 
 
*****
 
Στη σύλληψη  τριών (03) αλλοδαπών προέβησαν, απογευματινές ώρες σήμερα, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας.
        Συγκεκριμένα, μία 22χρονη αλλοδαπή, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από στελέχη του Τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών στον επιβατικό σταθμό του νότιου λιμένα Πατρών, πριν την επιβίβασή της σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό το εξωτερικό, κατείχε και επέδειξε για λογαριασμό δικό της και του ανήλικου τέκνου της, ταξιδιωτικά έγγραφα άλλων προσώπων, με την άμεση συνέργεια δύο (02) αλλοδαπών ηλικίας 21 και 41 ετών, που τη συνόδευαν και θα ταξίδευαν μαζί της.
  Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω έγγραφα.
 
*****
 
Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθη, απογευματινές ώρες σήμερα σήμερα, από το λιμάνι της Πάρου στο λιμάνι της Σύρου, με το Ε/Γ-Δ/Ρ “ΑΝΤΙΠΑΡΟΣ ΣΤΑΡ” Ν.Π 77, μία 65χρονη, η οποία έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.
 
 
Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL