Εντοπισμός προσφύγων και σύλληψη του αλλοδαπού διακινητή τους στη Μυτιλήνη –

Εντοπισμός προσφύγων και σύλληψη του αλλοδαπού διακινητή τους στη Μυτιλήνη – Σύλληψη παράνομου αλλοδαπού και του διακινητή του στην Ηγουμενίτσα – Συλλήψεις παράνομων αλλοδαπών στην Ηγουμενίτσα – Σύλληψη παράνομου αλλοδαπού στη Σάμο – Σύλληψη παράνομου αλλοδαπού στη Ρόδο – Διακομιδή ασθενούς

 

Στον εντοπισμό πέντε (05) προσφύγων και στη σύλληψη του 21χρονου αλλοδαπού διακινητή τους προέβησαν, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, στελέχη του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής.

Συγκεκριμένα, εντοπίστηκαν στην ακτή της θαλάσσιας περιοχής Θέρμης ν. Λέσβου πέντε (05) αλλοδαποί, οι οποίοι είχαν νωρίτερα αποβιβαστεί από πολυεστερική λέμβο που εντοπίστηκε και ακινητοποιήθηκε στη συνέχεια από ναυαγοσωστικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., ο χειριστής της οποίας συνελήφθη ως ο διακινητής.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Μυτιλήνης που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν η ανωτέρω λέμβος και ένα (01) κινητό τηλέφωνο.

 

*****

 

Στη σύλληψη ενός 25χρονου παράνομου αλλοδαπού προέβησαν, βραδινές ώρες χθες, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας, καθώς και του 33χρονου αλλοδαπού διακινητή του.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε εντός του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, από στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας της οικείας Λιμενικής Αρχής, διαπιστώθηκε ότι 33χρονος αλλοδαπός οδηγός Ι.Χ.Ε. οχήματος μετέφερε 25χρονο αλλοδαπό ο οποίος κατείχε και επέδειξε πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο, με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα.

Από τη Λιμενική Αρχή Ηγουμενίτσας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το ανωτέρω όχημα.

 

*****

 

Στη σύλληψη τριών (03) αλλοδαπών προέβησαν, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας.

Συγκεκριμένα, οι ανωτέρω σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε εντός του επιβατικού σταθμού του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, από στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας της οικείας Λιμενικής Αρχής, διαπιστώθηκε ότι κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό να μεταβούν παράνομα στο εξωτερικό.

Από τη Λιμενική Αρχή Ηγουμενίτσας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω έγγραφα.

 

*****

 

Στη σύλληψη ενός 38χρονου αλλοδαπού προέβησαν, πρωινές ώρες σήμερα, στελέχη του Λιμεναρχείου Σάμου.

Συγκεκριμένα, ο ανωτέρω σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο λιμένα Μαλαγαρίου ν. Σάμου από στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας της οικείας Λιμενικής Αρχής, κατά τον απόπλου Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου, κατείχε και επέδειξε πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο.

Από τη Λιμενική Αρχή Σάμου που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το ανωτέρω έγγραφο.

 

*****

 

Στη σύλληψη ενός 31χρονου αλλοδαπού προέβησαν, πρωινές ώρες σήμερα, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ρόδου.

Ειδικότερα, ο ανωτέρω κατά τη διενέργεια ελέγχου στο λιμένα Ακαντιάς Ρόδου από στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας της οικείας Λιμενικής Αρχής, μετά τον κατάπλου Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου, κατείχε και επέδειξε ταξιδιωτικό έγγραφο, το οποίο διαπιστώθηκε ότι είχε καταχωρηθεί ως απωλεσθέν / κλοπιμαίο.

Από τη Λιμενική Αρχή Ρόδου που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το ανωτέρω έγγραφο.

 

*****

 

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθη, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από το λιμένα Τήνου στο λιμένα Σύρου, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ, 65χρονος, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

 

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL