Τραυματισμός εργάτη στο Πέραμα - Θάνατος αλλοδαπού μέλους πληρώματος Φ/Γ πλοίου στην Ελευσίνα

Τραυματισμός εργάτη στο Πέραμα - Θάνατος αλλοδαπού μέλους πληρώματος Φ/Γ πλοίου στην Ελευσίνα
 
Ενημερώθηκε, απογευματινές ώρες χθες, το Δ' Λιμενικό Τμήμα Περάματος του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, για τραυματισμό 50χρονου εργατοτεχνίτη, κατά τη διάρκεια εκτέλεσης σωληνουργικών εργασιών, στο υπό επισκευή Ε/Γ-Ο/Γ “ΑΣΤΕΡΙΩΝ ΙΙ” σημαίας Κύπρου, το οποίο βρίσκεται ανελκυσμένο εντός της ναυπηγοεπισκευαστικής ζώνης Περάματος.  
Ο 50χρονος, ο οποίος τραυματίστηκε μετά από πτώση του στο χώρο κάτω από το γκαράζ του πλοίου, κατά την κάθοδό του από κλίμακα, διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΟΛΠ Α.Ε. στο Γενικό Νοσοκομείο Ελευσίνας “ΘΡΙΑΣΙΟ” για ιατρικές εξετάσεις. 
Από την οικεία Λιμενική Αρχή που διενεργεί την προανάκριση, επεβλήθη παύση εργασιών στο εν λόγω χώρο του πλοίου και πραγματοποιήθηκε σφράγιση του  μέχρι τη διενέργεια αυτοψίας από Κλιμάκιο Επιθεωρητών Εργασίας.
 
*****
  Ενημερώθηκε πρωινές ώρες σήμερα η Λιμενική Αρχή Ελευσίνας, για περιστατικό ύπαρξης ατόμου χωρίς τις αισθήσεις του στον κεντρικό λιμένα Ελευσίνας.
  Άμεσα στο σημείο μετέβησαν στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ελευσίνας όπου ανέσυραν τον εν λόγω άνδρα. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Ελευσίνας “ΘΡΙΑΣΙΟ” όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. 
  Πρόκειται για  26χρονο αλλοδαπό, μέλος πληρώματος του Φ/Γ ''SAHIN KAYA'' σημαίας Τουρκίας, ο οποίος ήταν ναυτολογημένος με την ειδικότητα του Ανθυποπλοιάρχου.
  Διενεργείται προανάκριση από την οικεία Λιμενική Αρχή.
Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL