Αερομεταφορά αλλοδαπού επιβάτη Κ/Ζ

Αερομεταφορά αλλοδαπού επιβάτη Κ/Ζ – Τραυματισμός ναυτικού στη Θεσσαλονίκη – Συλλήψεις παράνομων μεταναστών και αλλοδαπών διακινητών στην Ηγουμενίτσα

Ενημερώθηκε, απογευματινές ώρες σήμερα, το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης, για περιστατικό ασθένειας 80χρονου αλλοδαπού επιβάτη του Κ/Ζ «MSC MAGNIFICA» σημαίας Παναμά, το οποίο έπλεε στη θαλάσσια περιοχή Μεγίστης.

Κατόπιν συντονισμένων ενεργειών, ελικόπτερο Super Puma της Πολεμικής Αεροπορίας προσέγγισε το ανωτέρω πλοίο και παρέλαβε τον προαναφερθέντα, μεταφέροντάς τον στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου.

===================

Η Λιμενική Αρχή Θεσσαλονίκης ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από τον Πλοίαρχο του Φ/Γ πλοίου «KORAY OZGUN» σημαίας Τουρκίας,  το οποίο βρίσκεται στο αγκυροβόλιο του λιμένα Θεσσαλονίκης, για περιστατικό τραυματισμού 42χρονου αλλοδαπού ναυτικού (κάταγμα στο αριστερό άνω άκρο). 

Ο τραυματίας διεκομίσθη σε ιδιωτική κλινική, όπου παραμένει νοσηλευόμενος. Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης

    ======================

Συνελήφθη, πρωινές ώρες σήμερα, στην πύλη εισόδου του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, από προσωπικό του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών, πριν την επιβίβασή της σε Ε/Γ–Ο/Γ πλοίο με προορισμό το εξωτερικό, 26χρονη αλλοδαπή οδηγός Ι.Χ.Ε. οχήματος διότι μετέφερε δυο (02) αλλοδαπούς που κατείχαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα, οι οποίοι και συνελήφθησαν.

Επίσης, στο ίδιο λιμάνι, συνελήφθησαν ένας 31χρονος αλλοδαπός οδηγός Ι.Χ.Ε. οχήματος καθώς και η 40χρονη αλλοδαπή συνοδηγός, διότι μετέφεραν δυο (02) αλλοδαπούς που κατείχαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα, οι οποίοι και συνελήφθησαν.

Προανακρίσεις, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργούνται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας, ενώ τα οχήματα κατασχέθηκαν.

    

 

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL