Συλλήψεις παράνομων αλλοδαπών στην Ηγουμενίτσα

Συλλήψεις παράνομων αλλοδαπών στην Ηγουμενίτσα – Κατάσχεση αλιευμάτων στην Ρόδο

Συνελήφθησαν, πρωινές ώρες σήμερα, εντός του λιμένα εσωτερικού της Ηγουμενίτσας, από προσωπικό της οικείας Λιμενικής Αρχής, μετά από υπόδειξη οδηγού Φ/Γ οχήματος, (04) αλλοδαποί οι οποίοι βρίσκονταν εντός του φορτίου του, χωρίς ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από την χώρα.

Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας.

====================

Συνελήφθησαν, μεσημβρινές ώρες σήμερα, εντός της μαρίνας Μανδρακίου Ρόδου, από στελέχη οικείας Λιμενικής Αρχής, 39χρονος και 41χρονος οι οποίοι κατά την διενέργεια ελέγχου βρέθηκαν να μεταφέρουν σε όχημα έξι (06) κουτιά αλιεύματος είδους μαρίδας υπολειπόμενων διαστάσεων και βάρους είκοσι (20) κιλών.

Ανωτέρω ποσότητα κατασχέθηκε.

Επίσης συνελήφθησαν, μεσημβρινές ώρες σήμερα, στο λιμάνι Ακαντιάς Ρόδου, από στελέχη οικείας Λιμενικής Αρχής, 37χρονη και 51χρονος οι οποίοι κατά την διενέργεια ελέγχου βρέθηκαν να μεταφέρουν σε όχημα δύο (02) κουτιά αλιεύματος είδους μαρίδας υπολειπόμενων διαστάσεων και βάρους δέκα (10) κιλών.

Ανωτέρω ποσότητα κατασχέθηκε.

Προανακρίσεις και για τα δύο (02) περιστατικά, διενεργούνται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ρόδου, ενώ κινήθηκε η διαδικασία επιβολής διοικητικών κυρώσεων.

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL