Ακυβερνησία Ι/Φ σκάφους στη Σκόπελο – Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό στη Ζάκυνθο – Τραυματισμός αλλοδαπού στην Ιθάκη – Διακομιδή ασθενούς

Ακυβερνησία Ι/Φ σκάφους στη Σκόπελο – Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό στη Ζάκυνθο – Τραυματισμός αλλοδαπού στην Ιθάκη – Διακομιδή ασθενούς
 
Ενημερώθηκε μεσημβρινές ώρες χθες, το Α' Λιμενικό Τμήμα Σκοπέλου για ακυβερνησία, λόγω απώλειας άγκυρας και μηχανικής βλάβης, του Ι/Φ “ΤΑΟ” σημαίας Ολλανδίας, στη θαλάσσια περιοχή “ΠΑΡΑΛΙΑ ΑΓΝΩΝΤΑ” Σκοπέλου, με δύο (02) αλλοδαπούς επιβαίνοντες.
Άμεσα για την περιοχή, αναχώρησε περιπολικό όχημα Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ., ενώ στο σημείο μετέβη περιπολικό σκάφος Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ., διαπιστώνοντας ότι το εν λόγω Ι/Φ, με τη συνδρομή του Ι/Φ “ΕΡΙΚΑ” Ν.Π. 7359, είχε αποκαταστήσει τη βλάβη του εργάτη άγκυρας και είχε προβεί στην έπαρση της καδένας του σκάφους.
Το Ι/Φ “ΤΑΟ” κατέπλευσε αυτοδύναμα, συνοδεία του περιπολικού σκάφους Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ. στον λιμένα Σκοπέλου, ενώ από το περιστατικό δεν αναφέρθηκε τραυματισμός και δε διαπιστώθηκε θαλάσσια ρύπανση. 
 
*****
 
Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε, βραδινές ώρες χθες, επί της παραλιακής οδού Κ.Λομβάρδου στη Ζάκυνθο, όταν Έ.Ι.Χ. όχημα με οδηγό έναν 27χρονο αλλοδαπό,  συγκρούστηκε με δίκυκλο όχημα που οδηγούσε ένας 28χρονος αλλοδαπός.
Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο τραυματισμός του 28χρονου, ο οποίος διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Ζακύνθου, όπου παραμένει νοσηλευόμενος. 
Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Ζακύνθου.
 
*****
 
Ενημερώθηκε, βραδινές ώρες χθες, το Λιμεναρχείο Ιθάκης, για τραυματισμό 52χρονου αλλοδαπού, ο οποίος επέβαινε στο Ε/Γ-Τ/Ρ “ΦΡΕΕ” Ν.Π. 11684 με προορισμό τον λιμένα Βαθέως Ιθάκης. 
Άμεσα στο σημείο, μετέβη το Τ/Χ “ΓΑΡΜΠΗΣ” Τ.Ι. 52, στο οποίο επέβαινε και στέλεχος της οικείας Λιμενικής Αρχής, το οποίο παρέλαβε τον 52χρονο και τον μετέφερε στον οικείο λιμένα, απ'όπου διεκομίσθη στο Κέντρο Υγείας Ιθάκης, για παροχή πρώτων βοηθειών. 
 
*****
 
Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθη, βραδινές ώρες χθες, από το λιμένα Νάξου στο λιμένα Σύρου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ “ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΙΙ” Ν.Ν 57, 17χρονος, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.  
Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL