Μηχανική βλάβη Ε/Γ - Υ/Γ πλοίου στον Πειραιά – Θάνατοι λουόμενων στην Βουλιαγμένη, στον Φλοίσβο και στην Κεραμωτή–

Μηχανική βλάβη Ε/Γ - Υ/Γ πλοίου στον Πειραιά – Θάνατοι λουόμενων στην Βουλιαγμένη, στον Φλοίσβο και στην Κεραμωτή– Σύλληψη αλλοδαπού στην Κω – Διακομιδή ασθενούς
 
Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, το Λιμενικό Φυλάκιο Αργοσαρωνικού του Α' Λιμενικού Τμήματος του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, για περιστατικό μηχανικής βλάβης του Ε/Γ-Υ/Γ “FLYING DOLPHIN ΧVIII”  Ν.Π.11500, κατά την εκτέλεση του προγραμματισμένου του δρομολογίου,  από Αγκίστρι - Αίγινα προς λιμένα Πειραιά.
Το “FLYING DOLPHIN  ΧVIII”, πλέοντας συμβατικά, κατέπλευσε αυτοδύναμα στο λιμένα Πειραιά, όπου αποβιβάστηκαν με ασφάλεια οι πενήντα (50) επιβάτες που μετέφερε.
Από το Λιμενικό Φυλάκιο Αργοσαρωνικού του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά απαγορεύτηκε ο απόπλους του, μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης και την προσκόμιση βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης από τον παρακολουθούντα νηογνώμονα.
 
*****
Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, από την θαλάσσια περιοχή της πλαζ Βουλιαγμένης, 76χρονος.
Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο “ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ” Βούλας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Από το Β' Λιμενικό Τμήμα Βουλιαγμένης του Λιμεναρχείου Σαρωνικού που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.
 
*****     
Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή έμπροσθεν πολιτιστικού κέντρου Παλαιού Φαλήρου,  79χρονη.
Η ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο “ΤΖΑΝΕΙΟ” Νοσοκομείο Πειραιά, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.
Από το Α' Λιμενικό Τμήμα Φλοίσβου του Λιμεναρχείου Σαρωνικού  που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.
 
*****
Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή της παραλίας Κεραμωτής, 79χρονος αλλοδαπός. 
Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα στο Κέντρο Υγείας Χρυσούπολης, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. 
Από το Β΄ Λιμενικό Τμήμα Κεραμωτής του Κεντρικού Λιμεναρχείου Καβάλας που διενεργεί την προανάκριση παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.
 
*****
Στη σύλληψη ενός 22χρονου αλλοδαπού προέβησαν, πρωινές ώρες σήμερα, στελέχη της Λιμενικής Αρχή Κω.
Ειδικότερα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε κατά τον κατάπλου Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου στον οικείο λιμένα, εντοπίστηκε ο ανωτέρω να κατέχει επιμελώς κρυμμένα μέσα στα υποδήματά του πέντε (05) δελτία αιτούντος διεθνούς προστασίας ετέρων προσώπων, για τα τρία εκ των οποίων είχε δηλωθεί απώλεια, ενώ τα άλλα δύο είναι πλαστά, όπως επίσης και εξήντα επτά κάρτες sim.
Από το Λιμεναρχείο Κω που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν τα ως άνω ευρήματα.
 
*****
Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθη, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από ν. Κάλαμο Λευκάδας για λιμένα Μύτικα Αιτωλοακαρνανίας, με το ταξί “ΝΤΟΛΦΙΝ ΕΞΠΡΕΣ” Ν.Λ.313, 86χρονος, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.   
Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL