Θάνατοι λουομένων στην Πάρο και στην Ιερισσό - Παροχή συνδρομής σε δύο αλλοδαπούς στο λιμένα Καμαρών Σίφνου - Μη προσέγγιση Ε/Γ-Τ/Χ στην Ίο

       Θάνατοι λουομένων στην Πάρο και στην Ιερισσό - Παροχή συνδρομής σε δύο αλλοδαπούς στο λιμένα Καμαρών Σίφνου - Μη προσέγγιση Ε/Γ-Τ/Χ στην Ίο
 
    Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε μεσημβρινές ώρες σήμερα 60χρονος αλλοδαπός από τη  θαλάσσια περιοχή της παραλίας ''ΣΑΝΤΑ ΜΑΡΙΑ'' ν. Πάρου.
   Ο άνδρας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Πάρου όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. 
      Από το Λιμεναρχείο Πάρου, που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά.
 
*****
  Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε μεσημβρινές ώρες σήμερα 46χρονος αλλοδαπός, από τη  θαλάσσια περιοχή της παραλίας ''ΑΛΥΚΕΣ'' ν. Αμμουλιανής Χαλκιδικής.
Ο άνδρας μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Πολυγύρου όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
   Από το Α' Λιμενικό Τμήμα Ουρανούπολης του Λιμεναρχείου Ιερισσού, που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης.
 
*****
  Δύο (02) άτομα εντοπίστηκαν σε δυσχερή θέση σήμερα στη θαλάσσια περιοχή του λιμένα ''ΚΑΜΑΡΕΣ'' Σίφνου, από στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής, κατά τη διάρκεια εκτέλεσης υπηρεσίας τους.
Τα στελέχη του Λιμενικού Σταθμού Σίφνου περισυνέλεξαν τους δύο ανθρώπους και στη συνέχεια με μέριμνά τους κλήθηκε ιατρός όπου τους παρείχε πρώτες βοήθειες.
  Οι δύο αλλοδαποί, γυναίκα ηλικίας 60 και άνδρας ηλικίας 70 ετών, έπεσαν στη θάλασσα κατά την προσπάθειά τους να επιβιβαστούν σε Θ/Γ-Α/Ψ σκάφος μέσω της κλίμακας αποεπιβίβασής, η οποία κατέρρευσε εξαιτίας της θραύσης των συρματόσχοινων συγκράτησής της.
Από το Λιμενικό Σταθμό Σίφνου που διενεργεί την προανάκριση, απαγορεύτηκε ο απόπλους του Θ/Γ-   Α/Ψ μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης του.
 
*****
 Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Ίου, απογευματινές ώρες σήμερα, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Τ/Χ ''FLYING CAT 4'' N.Π. 10659 ότι κρίνεται επισφαλής η προσέγγιση του στο λιμένα της Σικίνου, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών και ότι το πλοίο θα συνεχίσει το δρομολόγιό του για λιμένα 'Ιου.
 Στο ανωτέρω πλοίο δεν ανέμεναν επιβάτες προς αποβίβαση, ή επιβίβαση από το λιμάνι της Ίου.
Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL